Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy az iskolába...

Miért van az, hogy az iskolában már az ötödikesek is Putyinról beszélgetnek?

Figyelt kérdés
Mármint az osztálytársaimtól megszoktam, hogy Putyin, Sztálin, meg orosz káromkodás, meg vodka, meg ilyenek, de ők egyrészt idősebbek, másrészt fiúk. 5.-es lányok, mégis mi a francért beszélgetnek Putyinról? Mármint arról beszélnek amiről akarnak, de akkor is. Nem túlzás egy kicsit?

#Putyin #politika Oroszország
2018. nov. 12. 14:59
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
Széchenyiről, Kossuthról, I. Istvánról, II. Rákóczi Ferencről , azért ( is ) nem tudnak ennyit , mert a Tv-ben többet hallanak Gyurcsányról vagy Orbánról meg úgy általában többet hallják az ő nevüket ... Ami azért elég szomorú :(
2018. nov. 12. 16:16
 12/25 anonim ***** válasza:
89%
Most vagyok 24, egy kis falusi ált. iskolába jártam és nem került szóba a politika, nem volt rasszizmus... Mikor elkerültem a megyeszékhelyre, eléggé ledöbbentett ami ott ment, Hitler és nemzetiszoci propaganda orrba szájba.
2018. nov. 12. 16:19
 13/25 anonim ***** válasza:

'Mégis engem vertek meg azok, akik csak ismételgették, amit másoktól hallottak.'

Húúú, de jó kis pártkatonákká avanzsálnak később :D

Pedig úgy kéne, a nagyobb történelmi alakokról több szó essen a médiában, elvégre nekik kéne példaképül szolgálni. Vagy arányában egyformán kezeljék a két 'tábort'. Vagy a közeljövőben nem fogják tudni, ki mondta: Cum deo pro patria et libertate -de azt tudják: Ezt elkhurtuk, nem kicsit, hanem nagyon.

2018. nov. 12. 16:27
 14/25 anonim ***** válasza:
Mert itt a legközelebbi nagyhatalom a Szovjetunió.
2018. nov. 12. 16:42
 15/25 anonim ***** válasza:

Ez 100%-ban biztos? :)

2018. nov. 12. 16:50
 16/25 A kérdező kommentje:
14-es mondjuk szerintem a Nyugat veszélyesebb, mint a ma már nem létező SZU... de Oroszországnál is.
2018. nov. 12. 17:05
 17/25 anonim ***** válasza:

13-as, tévedsz, semmiféle pártkatonává nem válok ettől. Sőt. Láttam, ahogy 10 évesek verik egymást olyan dolog miatt, amiről fogalmuk sincs. Aztán felnőttem, és látom, hogy sokak idősebb fejjel is ugyanezt csinálják.

Nincs TV-m. Nincs politikai hovatartozásom. Nem ismerem a mai "politikai elit" kevésbé ismert alakjait. És nem is érdekel. Boldog életet szeretnék, az meg így nem megy.

Tévedés ne essék: 4 évente nekiállok sürgősen tájékozódni. De a politikai bulvárt offolom, van épp elég dolog a világon még, amitől hányni lehet.

Sokan nihilistának vagy nemtörődömnek hívják a mai fiatalságot. Azok is. Azzá tette a politikai cirkusz.

2018. nov. 12. 17:28
 18/25 anonim ***** válasza:

Ők is abban a világban élnek, mint a felnőttek. Ha te inkább a kedvenc sorozatod világában akarsz élni, akkor megteheted, de ne értetlenkedj, ha másoknak nem süketek, ha a való életről van szó. A putyinos viccelődés legalább meghozza a kedvüket ahhoz, hogy valamennyire képbe legyenek a politikában.

Az meg, hogy lányok... Mégis mi a fene köze van ennek bármihez is? Folyton megy a savazás, hogy a tizen/huszon éves lányok nem érdeklődnek a politika és a világ dolgai iránt, de amikor meg igen, akkor pont az a baj. Ahelyett, hogy minden vesztes kollektívan csak a lányokra szállna rá, inkább törődjetek már a saját életetekkel.

2018. nov. 12. 17:34
 19/25 anonim ***** válasza:
Látom magadra vetted... a gond, hogy csak propaganda mentén politizálnak.
2018. nov. 12. 17:40
 20/25 anonim ***** válasza:

'13-as, tévedsz, semmiféle pártkatonává nem válok ettől.'

Nem te, csókolom a kezed, hanem a szekatúrás banda :)

2018. nov. 12. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!