Szerintetek lesz nemsokára újabb Világválság?
Figyelt kérdés
Szerintetek lesz nemsokára újabb Világválság?
A migránskaravánok, Kína-Usa helyzet és a réz, arany árváltozás is előjelei lehetnek már most!
2018. nov. 4. 20:27
1/15 anonim válasza:
Ahha. Már 10 éve volt az előző, szal esedékes.
2/15 anonim válasza:
Tök mindegy hogy lesz-e, Mi nem fogjuk érezni kis Hazánkban, hála Orbán Viktor Miniszterelnök Úr és a Fidesz áldásos munkájának!
3/15 anonim válasza:
Hétévente ciklikusan van, más kérdés, hogy mennyire sikerül uralni.
5/15 anonim válasza:
Biztosan lesz, de kérdés, hogy Mo.-t mennyire fogja érinteni. Lehet, hogy nagyonkicsit, lehet, hogy nagyon. Olyan ez, mint az ostorcsapás: üt, de nem tudni milyen mértékben és hol.
6/15 anonim válasza:
Magyarországot pont annyira fogja érinteni, mint az EU-t, szűkebb értelemben pedig Németországot.
7/15 anonim válasza:
Nem volt az még 10 éve. 2012-ben volt legutóbb.
8/15 anonim válasza:
Tévedtem, bocsi, én voltam hülye. :)
9/15 anonim válasza:
Biztosan lesz mert a híres közgazdászok már elkezdtek cikkezni róla. Ilyenkor beszarnak a befektetők, megborítják a tőzsdét mindenki szív, a Soros féle spekulánsok meg szarrá keresik magukat. A közgazdász pedig kap valami díjat hogy milyen jól megjósolta a válságot.
10/15 anonim válasza:
Neked nem szólt még senki hogy válság nem létezik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!