Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogyan reagálnál ha elkezdenék...

Uránoszi farkas kérdése:

Hogyan reagálnál ha elkezdenék bebörtözni Orbánék a 444 meg hasonló lapok újságíróit (mint nemzetünk ellenségeit)?

Figyelt kérdés
Egyszerű kérdés. Tombolnál az utcákon, esetleg pezsgőt bontanál?
2018. nov. 2. 20:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%

Sokan tapsolnának a többiek meg lehorgasztott fejjel tűrnék.

Aztán amikor néhány tapsoló is sorra kerülne valami ok miatt a többiek leírnák mint járulékos veszteség, és még hangosabban tapsolnának.

2018. nov. 2. 22:07
 12/16 anonim ***** válasza:
44%

Ha azt a választ várod tőlem, hogy az utcára vonulnék a 444-ért, akkor hiába. A 444 nem az, akiért egy szalmaszálat is keresztvetennék.

Másfelől, a kérdés egy butaság. Nem fognak csak úgy általában elkezdeni bebörtönözni senkit, bármennyire szeretnéd. Újságírókat se. Ha nem érted miért nem, akkor nem értesz semmit. Akkor a magyaráztatot se értenéd, úgyhogy kár beléd.

2018. nov. 2. 22:18
 13/16 anonim ***** válasza:
42%

Nem történhetne meg ilyen. Ezen az oldalon túlzottan is tartják magukat a szavazók a hagyományos értékekhez és még akkor sem lépnék át a határokat ha az már a kárukra lenne amúgy.

Pontosan emiatt nincs egy tüntiző sem eltiltva, lecsukva, ezért mászhatott fel a Sándor palotára büntetlenül akárki és ezért lehet most nyíltan szidalmazni, mocskolni a rendőröket is, provokálni őket a végletekig akár, mert a hatalom felől az az utasítás, hogy maximálisan tűrni kell.

Akkor is ha amúgy már a bicska nyílik sokunknak a zsebében a pofátlanságok láttán.

2018. nov. 2. 23:23
 14/16 anonim ***** válasza:
43%
Érdekes kérdés, mostanában nekem is ilyen dolgok járnak a fejemben. Nem lepődnék meg, ha ilyesmik történnének a jövőben. De egyelőre valószínűbbnek tartom, hogy más úton szabadulnak majd meg tőlük, hisz a látszatot tartani kell a fidesz szavazótáborának, mint ahogy a választások illúzióját is megadták nekünk. Mindenesetre, ha valóban történne ilyesmi, én azonnal az utcán lennék, ahogy tettem ezt eddig is, bár hasztalanul.
2018. nov. 3. 16:09
 15/16 anonim ***** válasza:
24%
Sztem kimennék a Kossuth térre és jól berúgnák
2018. nov. 17. 16:42
 16/16 anonim ***** válasza:

A nemzetünk ellenségeit nem a sajtóba kell vizionálni!

Van belőlük épp elég kormányzati pozícióban is!

2018. nov. 17. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!