Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A feministák folyton azt...

A feministák folyton azt hangoztatják, a nők soha nem vádolnának ártatlan férfiakat. Mi a véleményetek erről a videóról?

Figyelt kérdés

[link]

Aki nem tudná hanggal nézni munkahelyen: angliában egy részeg nő a vonaton belekötött egy férfiba, majd azt hazudta a személyzetnek, hogy a férfi szexuálisan zaklatta őt. Dacára a két tucatnyi tanúnak, a járművet visszatartották, majd éjszakára bevitték a férfit a rendőrségre.

2018. okt. 31. 10:39
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
30%

"A feministák folyton azt hangoztatják, a nők soha nem vádolnának ártatlan férfiakat."

1) Szeretnék erről valami konkrétumot látni. Kétlem, hogy valaha is bármelyik komoly szervezet kiadott volna ilyen nyilatkozatot.

2) Bírom, hogy a pasik ki vannak akadva, amikor pár esetben hamis vád miatt néhányukat baj éri. A nők HARMADA él át hasonló vagy ennél durvább traumát. Majd ha a pasik harmada lesz megvádolva hamisan és lejáratva, akkor sírjatok miatta, addig próbáljatok tenni a nők védelmében valamit inkább.

2018. okt. 31. 14:21
 22/60 anonim ***** válasza:

#17 azokat a nők állíthatnák le, ha gondolkoznának, és társaikat is felvilágosítanák, hogy a határozott kőmacsó jópashee nem szeretetből vágja pofán, és újra meg fogja tenni, nem kéne folyton visszakuncsorogni.

Na meg megtapasztaltam, hogy egyes nők is kiprovokálják azt, hogy pofáncsapják őket, csak én vagyok olyan hülye hogy nem tettem meg, egy összevissza hazudozó lehúzós gerinctelen féreg példánnyal, de legalább a nem kívánt lyuksógorom megtette... szóval ott se mindig a férfi a hibás.

2018. okt. 31. 14:27
 23/60 A kérdező kommentje:

21: Majd ha végre megkapom tőletek a hitelesített, kétséget kizáróan femináci gyanúba nem keverhető, "komoly" feminista szervezetek listáját, akkor lehet róla szó, addig nincs is tárgyalási alap.

Másrészt a második pontban meg pont te ismered be (de szólj kérlek, ha te magad nem feminista, hanem femináci volnál!), hogy szerinted teljesen jogos 2018-ban egy jogállamban az "ahol fűrészelnek, ott hullik a forgács" elvet alkalmazni. Mondjuk ilyen alapon érthetetlen a nemi erőszakot övező hisztitek, aminek tök marginális a többi bűncselekményhez képest a száma. Majd ha megoldottuk az összes gyilkosságot, utána sírjunk a nemi erőszak miatt, nemde?

2018. okt. 31. 14:51
 24/60 anonim ***** válasza:

# 23/23 Időpont ma 14:51

Szándékosan félremagyarázod, de nem vártam mást.

2018. okt. 31. 16:08
 25/60 A kérdező kommentje:
24: Csupán csak alkalmaztam a logikád más példára. Milyen érdekes, hogy így már egyből látod az abszurditását! És akkor még nagyvonalúan hallgattam is arról, hogy a férfiakkal szembeni visszaéléseket pont a ti "megoldásaitok" okozzák.
2018. okt. 31. 16:20
 26/60 anonim ***** válasza:

"A nők HARMADA él át hasonló vagy ennél durvább traumát."

na erről akkor valami adatot, ha kérhetném...

2018. okt. 31. 16:35
 27/60 anonim ***** válasza:

#26 nincs ilyen adat, ez ilyen saccolás, bemondás.

És sajnos arról sincs adat, mennyi férfi él át érzelmi bántalmazást, manipulálást, zsarolást, pedig a pszichológusok szerint az érzelmi bántalmazás rosszabb, mélyebb nyomokat hagy mint a fizikai... talán nem véletlenül gyakoribb a férfiaknál az öngyilkosság.

2018. okt. 31. 16:59
 28/60 anonim ***** válasza:

# 25/27 Időpont ma 16:20

Nem, köze nincs a kettőnek egymáshoz, ez nem logika, csak durva ferdítés.

Forrás (ami a kérdezőnek nincs): [link]

(Alig várom, hogy belekössetek. Nyilván ez nem pontosan a harmada, nyilván nektek ez nem fog erőszaknak számítani, nyilván hiteltelen lesz a forrás, ugye?)

2018. okt. 31. 18:58
 29/60 A kérdező kommentje:

28: De van köze, pont a logika, maximum csak nem érted.

Amúgy nem tudom, hogy milyen forrást szeretnél tőlem, hiszen te magad prezentáltad azt a gondolkodást, amire bizonyítékokat akartál előtte.

Szerinted rendben van a nők elleni erőszakot ártatlan férfiak meghurcolása árán üldözni. Ebben mi a csúsztatás?

2018. okt. 31. 19:29
 30/60 anonim ***** válasza:
Talán próbáld meg elolvasni az első válaszom és mégegyszer értelmezni, akkor választ kapsz mindkét felvetésedre.
2018. okt. 31. 20:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!