Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Október 23. án lesz Budapesten...

Uránoszi farkas kérdése:

Október 23. án lesz Budapesten forradalom?

Figyelt kérdés
Elég volt.
2018. okt. 21. 19:25
1 2
 11/18 árokpart ***** válasza:
28%
Egyébként szerintem bárkinek ha lenne ilyen terve (puccsot készítene elő) akkor valószínű, hogy biztosan nem október 23-ára készülne, mert a titkosszolgálatok is készülnek az ünnepre. Főleg nyílt fórumon nem jelentené be. Az nem úgy működne, hogy pl. gyere ki délután a Petőfi szoborhoz és kirobbantjuk a forradalmat. Ha készülne esetleg ilyesmi, biztosan nem 23-án és semmilyen más állami ünnepen szerintem.
2018. okt. 21. 21:08
 12/18 A kérdező kommentje:

Mennyi idő kitanulni a szakmát kb.?

Ha kibukok egyetemről lehet kitanulnám.

Mondjuk sok érzékem szerintem nincs a vezetéshez.

2018. okt. 21. 21:09
 13/18 anonim ***** válasza:
73%
És hogy fog kinézni az a forradalom? Nyanyák műanyag hordókra ragasztott Orbán képet ütnek majd botokkal?
2018. okt. 21. 21:10
 14/18 anonim ***** válasza:
74%

12.

Öreg hiba. Most így hirtelen sokba kerülne egyszerre, bár állítólag van valami állami kamionos képzés. C, E kategória, PÁV, GKI kell. A hazai nagy cég (Waberer's) felvesz tök kezdőt is, egy - két év, utána szinte bárhol Európában felvesznek, ha beszélsz angolul, németül.

Egy haverom pl. most megy a BKK - hoz buszosnak, eddig szakács volt 20 évig. Tehát el lehet úgymond a semmiből is kezdeni, ő is valami olcsó tanfolyamot csípett el. De majd nemzetközi turistabuszra akar menni, ha már lesz egy kis gyakorlata.

2018. okt. 21. 21:17
 15/18 A kérdező kommentje:

Kezdőként nagyjából mennyit lehet keresni reálisan?

Ha kibukok mérnökiről muszáj leszek kitanulni valamit, mosogatni nem akarok éhbérért.

2018. okt. 21. 21:30
 16/18 anonim ***** válasza:

"Ha kibukok mérnökiről"

A hozzáállással tuti baj van, így máshol is gond lesz!

Mirt buknál ki?

2018. okt. 22. 08:58
 17/18 anonim ***** válasza:

15.

Ne bukj ki. Én is mérnöknek készültem, és még jól is ment, csak egy betegség miatt kimaradtam, utána meg már nem voltam elég motivált.

Csináld végig, attól még utána lehetsz bármi is.

2018. okt. 22. 09:06
 18/18 anonim ***** válasza:
... és Hakapesziből így lett a gyakori babérkoszorús költője! Aki még verskritikát is versben írja. :))
2018. okt. 22. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!