Szerinted melyik a legtökéletesebb* ország a Földön?
Figyelt kérdés
*= A "legtökéletesebb" alatt a (szerinted) legjobb társadalmi, politikai, gazdasági és kulturális berendezkedésű országot értem, amely már- már utópisztikusnak tűnik számodra.#ország #politika #bolygó #gazdaság #föld #társadalom #életszínvonal #demokrácia #utópia #berendezkedés
2018. okt. 18. 19:31
11/27 anonim válasza:
Magyarország. Itt kevés a zsidó meg a migrant.
12/27 anonim válasza:
Ha ezek a szempontjaid, akkor felhívnám a figyelmedet, hogy Európa legnagyobb zsidó közössége nálunk él.:)
13/27 anonim válasza:
Ez utóbbi biztosan nem igaz. Franciaország, UK, Ukrajna és Oroszország biztosan előzi ebben Magyarországot.
14/27 anonim válasza:
15/27 anonim válasza:
Vicces, hogy a saját linkeddel is saját magad cáfolod, engedd ezt el inkább...
16/27 anonim válasza:
Nézd, nekem nincs kedvem vitatkozni.
Európában, a lakosság arányát tekintve nálunk él a legtöbb zsidó, ezt nem én találtam ki.
Még akkor is, ha neked ez valamiért nem tetszik, de ez már a te problémád és nem az enyém.
17/27 anonim válasza:
Monaco.
Remek éghajlat, gyönyörű tengerpart, és az állampolgárok akkor sem fizetnek adót, ha milliomosok.
18/27 anonim válasza:
Csak te nem mondtad, hogy "lakosság arányát tekintve", ezt utólag költötted hozzá. Szánalmas.
19/27 anonim válasza:
Szerintem te vagy a szánalmas, mert olvasni, értelmezni azt nem tudsz!
Idézek a 14-es válaszomból:
"És ne azt nézd, hogy hányan vannak egy hatalmas ország területén, hanem a területre, lakosságszámra leosztva nálunk van a legtöbb Európában, 1,3 %-a a lakosságnak"
20/27 anonim válasza:
Te tényleg hülye vagy 52%-os! Ha egy 300 fős faluban él 100 zsidó, akkor ott nagyobb a zsidóság, minta egy húszezres városban laknak 500-an. Tényleg miért égeted magad rommá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!