A metróknál miért nincs olyan kapu, ami a teljes területen zárva van mindaddig, amíg nem érkezik meg a metró, elkerülvén ezzel, hogy valaki kisétáljon/kiessen/stb a metrók elé/alá?
oszinten,Stockholmban is van ilyen,engem zavart inkabb.masreszt megnezed amcsiknal se nagyon latni ilyet,pedig naluk is komoly metros vilag van.lsd. New York.
szerintem abbol lenne megtobb "baleset"..ez egy masszivabb,plexi ajto.es ha az odacsukja az ujjad,lehet nem koszonod meg.
A biztonsági sáv elegendő az esetek 99,99%-ban. Aki pedig be akar jutni a metró elé, az be tud mászni egy ilyen elválasztón is.
Nem kel bolond módjára telefont bámulva közlekedni és akkor nem lesz gond. Az utcákon is kérhetnéd, hogy a zebrák előtt legyen zárt kordon amíg nem vált zöldre a lámpa, ott is van aki beesik, begyalogol az autó elé, pedig a többségnek nincs rá szüksége.
"Azért, amiért az autópályákat, autóutakat, egyéb utakat sem kerítik el."
Hol láttál már elkerítetlen autópályát? Megnézném én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!