Mit szóltok az újabb "roma" lincseléshez?
Jah és egyébként hazudsz te is, mert nem két napot késtek vele.
4 napot "késtek".
"De ez csak egy tipp a részedről,"
Nem tipp a részemről, mert volt már hogy beküldtek hasonló esetet, aztán ugyan így nem történt semmi.
Másrészt köztudott, hogy az Index mosdatja a cigányokat, nem ez az első eset már.
Egyébként milyen fura, hogy a HVG is pont most vette észre :)
Jah, még a 444 is.
Kb egy órán belül hozták le mind a hárman.
Hát milyen fura :)
Mondom, engedd el! :)
"Jaj hagyd már nem mindegy hány napot mondtam, csak mondtam valamit"
Jaj, itt is olyan fura, hogy az index javára mondtál valamit :)
"Milyen érdekes, a Pesti Srácok is ma hozta le, az Origo is, a Kurucinfo is."
Ebben mi az érdekes?
Az első kettő is szeret mosdatni, de ilyenkor látszik, hogy a kuruc se az, ami, bár azt eddig is tudtuk.
googleben rákeresve a kurucos cikk mekkora: "cigány sportnap Encsen". :'D
amúgy szerencséje,hogy nem lett Olaszliszka reloaded.
mit szóljak? egyszer elvertek a engem is,voltak vagy nyolcan,ilyenkor az embernek demokratikusabbá kellene tennie,ok 1v8 ,de te boxerral,vagy vasrúddal nyomulsz,vagy kalapáccsal.lehet demokratikusabb lenne a hangulat. :'D
Akkor rögtön vezető hír lenne, hogy belekötöttek szegény romákba.
Így viszont hallgatnak.
"Az első kettő is szeret mosdatni, de ilyenkor látszik, hogy a kuruc se az, ami, bár azt eddig is tudtuk."
Na ez már erőlködés a javából, még a szélsőjobb is cigányvédő lett hirtelen, csak ne kelljen a tévedéseteket beismerni. Ez már igen gyenge jellemre vall. Ha mindenféle beállítottságú hírportál egyszerre bírta lehozni akkor bukik az összeesküvés elmélet akkor is ha késéssel hozták le. Nincs miről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!