Mi a véleményetek a kisebbségi rasszizmusról?
liberálisok szerint az rendben van
a normális emberek szerint nincs
Én még sose voltam szemtanúja, hogy valakit vagy engem lefehéreztek volna, cigányozást viszont lehet szinte napi rendszerességgel hallani.
Biztos vagy benne, hogy gyakoribb?
Amúgy természetesen elítélendő függetlenül attól, hogy ki a rasszista.
A cigányok meg magyaroznak. Nem egyszer hallottam. Szemrebbenés nélkül szidnak minket, úgyh hagyjuk ezt az állszent dumát.
Szerintem pedig all lives matter. De egy fekete ezért kibelezne. Na ennyit az egyenlőségről.
Oké, neked az a tapasztalatod, hogy magyaroznak, nekem meg az, hogy nem. Két szubjektív nézőpont van, a valóság meg ki tudja mi, amíg nincs róla egy rendes, reprezentatív felmérés.
De nem ez volt a kérdés, hanem hogy mi a véleményünk róla, azt pedig mindenki egyöntetűen elítéli a válaszolók közül.
"Oké, neked az a tapasztalatod, hogy magyaroznak, nekem meg az, hogy nem."
Kérlek ne, röhejes, ahogy próbálod itt előadni magad, meg ezzel a szar statisztikás dologgal vered magad.
Vagy hazudsz, vagy szatyorban élsz.
ma 12:22
Meg a másik írásodat is idevéve. Dugd ki az orrodat a panelből az észosztás helyett, mert neked semmi rálátásod nincs a dolgokra! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!