Liberálisok, ti eltartanátok saját zsebből a bevándorlókat?
Csak úgy röpködnek az euró tízmilliárdok, amikor a migránsok ellátásáról van szó, bár aki adatokhoz, hírekhez akar jutni a témában, az liberális,ellenzéki oldalakról nem fog megtudni semmit.
Egy német miniszter elmondta, hogy egy adott évben 1 millió migráns kb 30 milliárd euróba kerül. ÉVENTE. És 1 milliónál azért jóval több van.
Ehhez képest például Magyarország kohéziós pénzek terén 2021 és 2027 között kb 20 milliárd eurót kapna. 6 évre. Jól látszik egy ilyen adatból mekkora pénzek mennek el az illegális bevándorlók eltartására.
Dehogy tartanák el őket saját zsebből!
Egyrészt, mert egyszerűbb más kontójára "jótékonykodni" másrészt fizikai képtelenség egyénileg finanszírozni az elvárásokat.
Mondjuk én nem is igazán értem ezt a liberális buzgólkodást, hiszen az elsők között lennének kipusztítva, eltaposva a kedvenceik által, a melegekkel, zsidósággal egyetemben.
Tegnap láttam a Spektrumon egy dokumentum filmet (nem magyart!) amiben egy teljesen kulturált(nak tűnő) muszlim, aki már Amerikában született, kifejtette, hogy nem tartja magát amerikainak és azon harcol többedmagával, hogy bevezessék Amerikában a sariát.
,,Tegnap láttam a Spektrumon egy dokumentum filmet"
Akkor nézzük melyik lehetett. Mik mentek tegnap a Spektrumon:
- On The Spot, kilőve, mert az magyar
- Az időjárás toplistái is ment, talán ebben?
- Történelemformáló hazugságok, még ebben talán
- Hogy kerül az asztalunkra? Ebbe nem hiszem
- Az emberi test titkai. Még ennél is lehet esélye
- Beépített főnök - Amerika. Ebbe van a legkisebb esélye
- A nap fogása. Ez esélytelen, mert a kifogott halak útját mutatja be az asztalig a leírás szerint
- Gyárlátogatás. Ebbe se valószínű, hogy volt.
- Matematika: A tudományok tudománya. Ennél inkább nem írok semmit.
- Túlélés a levegőben. Vagy ebben volt, talán az egyik pilóta vagy valami?
- Űridők. Mi van, ha egy űrhajós volt?
- Kézikönyv az örök élethez. Ebbe meg csak a méregtelenítő életmódról beszéltek tegnap a leírás szerint.
- Totális háború. Ez még esélyesnek is látszott, de ez a II. Világháborúval foglalkozik.
- Elveszett filmek a második világháborúból. Ennél meg a cím árulkodó.
Ezek mentek tegnap a Spektrumon, akkor mit néztél te tegnap?
Tudja a fene, kapcsolgattam, úgy este 10-11 tájékán, a reklámszünetben. Biztos a Spektrumon volt, a riporter után egy zsidó csávóval beszélgetett a muszlim. A zárószöveg valami ilyesmi volt:
"Csodálatos dolog, hogy van a világon olyan hely, ahol egy zsidó és egy muszlim az utca közepén békésen tud egymással beszélgetni!"
Nem kell elhinned, senkit nem akarok győzködni!
"A határvédelem összeségében többe kerül"
Hát azt is a migránsoknak köszönhetjük, mert nem tartják be a törvényeket.
Tévedtem, többszörösen, de nem a tartalmat illetően.
A Spektrumon ment, de éjfélkor (bocsánat, időnként elaludtam!) és magyar sorozat volt.
On the Spot / A helyszín: New York
Mutasd már meg azokat a törvényeket!
"A határvédelem összeségében többe kerül, csak mondom."
Nem vagyok járatos a progresszív ideológiai érvelésben, ezért légyszíves magyarázd már el, hogy ennek mi köze van ahhoz, hogy a már ittlévő milliós tömegeket EU-s pénzen eltartjuk? Mert te azt mondod többe kerül a határvédelem, ettől most nem igaz, hogy mi tartjuk el az ittlévőket? Vagy tulajdonképpen mit akartál ezzel mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!