Liberálisok, ti eltartanátok saját zsebből a bevándorlókat?
Csak úgy röpködnek az euró tízmilliárdok, amikor a migránsok ellátásáról van szó, bár aki adatokhoz, hírekhez akar jutni a témában, az liberális,ellenzéki oldalakról nem fog megtudni semmit.
Egy német miniszter elmondta, hogy egy adott évben 1 millió migráns kb 30 milliárd euróba kerül. ÉVENTE. És 1 milliónál azért jóval több van.
Ehhez képest például Magyarország kohéziós pénzek terén 2021 és 2027 között kb 20 milliárd eurót kapna. 6 évre. Jól látszik egy ilyen adatból mekkora pénzek mennek el az illegális bevándorlók eltartására.
Gondolhatod...
Majd vesznek fel rá hitelt Gyuri bácsitól, aztán egész életükben fizethetik a kamatokat, miközben háborús övezetté alakul az élőhelyük.
Már az első cikk után nem olvastam, mivel nagyon ostobaságokat írtak.
Amit nem ír: nem örök életére kap anyagi támogatást, 1 évre. Azt se írja, hogy nem minden menekültnek jár. Azt meg se említem már, hogy bármikor bukhatja. Hiányzik X alkalommal a nyelvtanfolyamról máris bukik mindent, anyagi támogatást, konténerházat, stb, mind ő, mind a családja és mehet vissza a táborba.
Munkahelyen ugyanez van elér egy bizonyos szintet a nyelvtudása, akkor kötelező mennie dolgozni és azután már csak a nyelviskoláját fizetik. Sok kinti magyar emiatt is utálja őket, mert a gyenge nyelvtudású melóhelyekről kiszorították a magyarokat.
1 év után vagy kiköltözik a konténerházból vagy albérleti díjat rónak ki rá.
Ezek persze nincsenek reklámozva.
De náluk még mindig jobb a helyzet, mint nálunk. Mink sokkal többet költünk Ráhelékre. Ők meg csak EGYETLEN EGY család.
"Már az első cikk után nem olvastam, mivel nagyon ostobaságokat írtak."
Tehát becsukod a szemed, és mindent hazugságnak állítasz be? Ne is zavarjon, hogy egy német miniszter mondta ki azt, hogy 30 milliárd euró/1 millió migráns/év. Bár lehet igazad van hazudott, és még keveset is mondott....
Nem.Viszont a magyar sokgyerekes családokat sem akarom eltartani.
Tartsa el mindenki magát,az meg totál nem érdekel milyen a bőrszíne,származása valakinek.
"Tartsa el mindenki magát,az meg totál nem érdekel milyen a bőrszíne,származása valakinek."
Ahha, kíváncsi vagyok, hogy a magyar menekültekért szoktál e ennyit sírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!