Miért nem lépünk ki ebből a Sorosista, nyugati liberális háttérhatalom által uralt Európai Unióból?
Nem akarnak minket felzárkóztatni. Cserébe minden apróságért csesztetnek minket.
Én azt mondom lépjünk ki és biztos hogy sok magyar is így gondolja.
Jól van, elhiszem én, számotokra Drábik Jankó az igazmondó juhász..
a kormánynak (egyelőre) még haszna van a tagságból...hogy az átlagembernek nem, azt ők magasról, toccsanósan leszarják, az ő érdekeik a fontosak, az átlagember éljen meg ahogy tud, vagy dögöljön meg, kit érdekelnek...
majd amikor semmi hasznunk nem lesz, csak kötelezettségeink, akkor megyünk a britek után, ne aggódj
"Talán mert az uniós pénzek nélkül kampec?"
megvoltunk több mint egy évtizedig EU-s pénzek nélkül, szóval ez merő baromság
"Mert mi lesz itt az Unió nélkül?
Kádár rendszer part 2?
Ez kell nektek?"
inkább legyen Kádár-rendszer 2, mint orbánizmus
akkor is diktatúra volt, mint ma, csak épp nem volt 5 millió földönfutónk
"Neked lehet jó,de én nem vágyok egy komcsi rendszerre,ahol az állam mondja meg,hogy mit csinálj."
akkor fogod magad és költözöl, nyitottak a határok
az államnak a Kádár-rendszerben se volt totális kontrollja a lakosok felett, ne keverd már Sztálint Kádárral pls
ráadásul azidőtájt nem is volt minden ötödik évben gazdasági válság meg tőzsdekrach...mert az állam legalább megvédte az átlagembert a saját hülyeségétől
"A felzárkózáshoz pontosan ennek az idióta mentalitásnak kellene megszűnnie,nem feneket nyalni és nem az állam csecsén csüngeni."
a felzárkózáshoz talán ki kéne zavarni a multikat, akik csak viszik kifelé a tőkét az országból, cserébe meg rabszolgatelepeket építenek
"Más országok tudtak élni a lehetőséggel"
úgy érted, mint Albánia, amit konkrétan a vadkapitalizmus vert szét, és okozott polgárháborút, 15 ezer halottal?
ők a követendő példa?
"Te el vagy tévedve kis barátom. "...-tatni" a csecsemőket szokták. Önálló szuverén ember (ország) maga csinálja."
tudod kisapám, ha megválasztunk egy kormányt, akkor joggal várjuk el tőlük, hogy csináljanak is valamit az ország érdekében tevőlegesen, ahelyett hogy ujjal mutogatnak mindenkire, hogy mert a Kurcsány, mert a Libajnai, mert az EU, mert a Soros, mert az Érmelléki Kuglófember...mindenki hibás, hogy szarban van az ország,csak ők nem...
nos, amit a kormány vert szét, azt a kormánynak is kell helyrehozni
a mínuszt pedig kaptad
"Nem kötözködésképpen, de Ön el is hiszi mindazt, amit Monsieur Drábiktól olvas?"
jobban elhiszem, mint amit a Viktátor, vagy a farkaskái összekamuznak a nagyérdeműnek
"Úgy adod elő ezt, mintha holnap már várható lenne a Brit-szigetek inváziója a bennmaradás kikényszerítése érdekében."
szerinted csak katonai erővel lehet megfingatni egy országot?
pláne egy olyat, ami bődületes mértékben függ az importtól?
történelemből kettesed megvolt legalább?
"Jól van, elhiszem én, számotokra Drábik Jankó az igazmondó juhász.."
mutass csak 1 politikust, aki életében egyszer igazat szólt a népnek
(Kurcsány és az öszödi beszéd nem számít, mert nem ő tette nyilvánossá)
jó keresgélést kívánok, találkozunk pár ezer év múlva
addig is, kaptad a mínuszt
Nekem ettõl a mínuszozástól hanyatt kéne vágnom magam? Tudod,attól még nem biztos, hogy igazad lesz.
nem kell hanyattvágnod magad, bőven elegendő ha elismered hogy nincs igazad
nekem pedig miért állna érdekemben hazudni?
Nem a hazugságról van szó, hanem a tévedésrõl, mint opcióról. Amit igaznak gondolsz, lehet, hogy téves infókon alapul.
jó, akkor emeld ki kérlek, mi az amiben >szerinted< tévedek...én ugyanis tudok forrást hozni az állításaimra (nem zsindex, 444 meg egyéb ilyen kamu netszemétre kell gondolni nyilván)
nem csak úgy teszegettem az állításokat, mindegyiket alá is tudom támasztani, bőven van mivel...
Ha a briteket meg akarták volna szívatni, már régen szankciókat dobtak volna be, a Brexit populizmus eredménye, olyan döntés volt, amit elhamarkodottan és felelőtlen módon hoztak meg, olyanok nyilvánítottak véleményt, akik azt se tudják, Brüsszelt merre keressék. A fiatal generáció a bennmaradásra voksolt, az idősek döntöttek a kilépés mellett és ez billentette el a mérleg nyelvét. Az átmeneti időszakban se hoztak ellenük büntető intézkedéseket, csak bizonyos kérdésekben nem tudtak megállapodni.
Igazmondó politikus volt Winston Churchill, aki nyíltan megmondta az angoloknak, hogy milyen kemény időszakra számíthatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!