Mi a konkrét bizonyíték, hogy tényleg hatmillió zsidót irtottak ki a nácik a második világháborúban?
Itt Natanyahu arrol beszel, hogy a jeruzsalemi mufti, tobbizben talalkozott Hitlerrel, es meg jobban nyomta a zsidok gyilkolaszasa fele.
Natanyahu szoval sem mondja, hogy Hitler nem akart gyilkolni. Ezt a hulyeseget csak az hallhatja ki a szovegbol, aki hazudni akar.
de hat ott mondja.lol.
"Hitler wanted to expel them".
a fomufti mondta,hogy" ha szamuzod oket,idejonnek, "(Palesztina).
erre: "what should I do with them?"
utana a mufti: "burn them"..
ez mi ha nem bizonyitek hogy csak deportalas allt szandekaban?
mondjuk eleve varom enis a bizonyitekot a hatmillio elgazositott zsidorol.ugy konkretan,levezetve hogy sikerult ennyit,szisztematikusan,taborokban megolni......
ciripp ciripp..
1. Senki nem mondta, hogy mindet taborokban gyilkoltak meg. Valaki mar irta is, hogy folyokba lovesek, aknamezore futtatasok, es nem sorolom a szemetsegeket.
2. Te aljas vagy. Igy ezennel a veled valo targyalast befejeztem.
Na már most, egyrészt Vörös kereszt adatokból, ami ugyebár death notioficationoket adott ki.
Nyilván ez becslés, mindazonáltal ha 6 millióra bármilyen alapon is lehet becsülni, akkor minimum a fele igaz. Történne bármi változás, ha "csak" 3 millió zsidót öltek volna le pár év leforgása alatt? Nem, éppen ugyanúgy holocaust maradna.
Próbálnak a 6 millióból itt-ott lecsalni sokak, hogy könnyebb legyen a lelkiismeretüknek, vagy kivegyék a holocaust-kártyát a zsidók kezéből, de az még kb 200 évig nem fog menni.
Mondják, hogy régen volt, én 24 éves vagyok, meghökkentő a számomra, hogy bár rövidnek érzem ezt a 24 évet, a holocaust 73 éve volt, ami 3x annyi, mint amennyi én vagyok. Nem volt az olyan régen ám. Egyáltalán nem történelem. Hanem kvázi jelenkor.
Magyarország 600 000.
Magyarországon csaknem 1 millió zsidó élt a holocaust előtt.
Ma itt van kb 40 ezer, max 50 ezer. Izraelbe kb 200 000 aliyázott, de kerekítsük fel 300-ra. Pont kijön, hogy 600 000 hiányzik, mert a maradék 100 ezer fele mehetett simán nyugatra.
Az elpusztult zsidók számának meghazudtolása nem a holocaust utáni közvetlenül megjelent szokás, hanem a neonácizmus megjelenésével és a holocaust-tagadással együtt jelent meg világháború utáni Baby boomban született németektől indult el.
Szimplán hogy lehetne büszkének lenni egy országra, ami ilyet tett alapon.
Nem hiszem, hogy egy nácinak vagy egy kellően antiszemitának lelkiismeret-furdalást okozna a holokauszt. És nem is az a lényeg, hogy 6 vagy 3 millió. Szerintem elhiszik, hogy nem volt, nem lehetett, sok szakértő jutott erre az eredményre, pl. egy kivégzésekkel foglalkozó híres amerikai szakember. Én személy szerint hiszek benne.
De valószínűleg a 6 millió és a 600 000 csak egy kinevezett szám. Mint korábban írtam 600 000 nem lehet, mert 430 000 plusz max. 100 000. Maximum 500 000 lehetett a valós szám, és maximum 5 millióra saccolnám a másikat. Láttam is már 5 milliós becslést nem antiszemita oldalról. (Érdekes, hogy a többi 4-5 millió más nemzetiségű áldozatról szinte mindig megfeledkeznek.) Manapság több százezres zsidó közösség él itt, ezt baloldalról is mondják, csak a hivatalos, vallásos szám néhány 10 000.
Szaz emberbol nincs 5 zsido Magyarorszagon. Ezer emberre is alig jut egy.
Budapest koncentraltabb, de a negyven-otvenezer tokeletesen stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!