Hol a bizonyíték, hogy Sorosnak bármi köze lenne a Sargentini jelentéshez?
Figyelt kérdés
"Az, hogy a 888.hu szerepel a jelentésben, azt bizonyítja, hogy Sargentininek Soros emberek mondták tollba az egész jelentést." Merész kijelentés, de van valami komolyabb bizonyíték is?
2018. szept. 16. 09:01
1/22 anonim válasza:
Sargentini, Soros megbízható szövetségese.Kell ennél több?
2/22 A kérdező kommentje:
Szóval ha az egyik haverom feljelent valakit, akkor az csak miattam lehet, mert hát mi szövetségesek vagyunk, szóval biztos én buzdítottam rá?
2018. szept. 16. 09:09
3/22 anonim válasza:
Biztos hogy nem beszéltek a retkes szennylap 88-ról. Az a weblap csak hazidgál össze vissza.
4/22 A kérdező kommentje:
És igen, kell ennél több. Mielőtt ilyen merészen kijelent valamit egy hírportál, előtte igenis kéne valami kézzel fogható bizonyíték.
2018. szept. 16. 09:11
5/22 anonim válasza:
Csodálom, hogy még mindig meg a sorosozás.
A te példád pedig: megver téged valaki, a haverodat pedig ugyanez megfenyegeti, így az be perli.
6/22 anonim válasza:
Kézenfogva látták őket a folyosón 2 migránssal karöltve.
7/22 A kérdező kommentje:
Tudom, kár magyarázni a fideszeseknek, a kérdést sem értik. Tudjátok mit? Igazatok van, ha letörik a körmöm, az is Soros miatt van.
2018. szept. 16. 09:26
8/22 anonim válasza:
Túl sokat kérdezel. Csak nem egy soros-ügynökhöz van szerencsénk?
9/22 anonim válasza:
A nyugati imperjalista erők mindig együttes erővel támadták Szent Magyarországot!
10/22 anonim válasza:
Ha ennyi idő sem volt neked elég ahhoz, hogy megértsd az összefüggéseket és még most is csak annyi telik tőled, hogy mocskolódj mert nem kaptál a provokációdra azonnal válaszokat, akkor felesleges is veled szóba állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!