A választások után szerintetek is most már egyértelmű, hogy Svédország elveszett?
Figyelt kérdés
Vagyis nem lehet megállítani az ország lakosságának elszínesedését, és csak idő kérdése, hogy mikor kerülnek a svédek kisebbségbe saját országukban? Mikor kerülhet erre sor?2018. szept. 10. 20:14
11/20 anonim válasza:
Egyébként a legkisebb falvak, ahol csak egy utca van, meg egy templom valóban egészen élhetőek. A gond csak az, hogy ott bolt sincs és előbb utóbb be kell menned a városba.
12/20 anonim válasza:
Bár módjuk lenne rá, de nem követik az osztrák utat (minden jobboldali erő összefogása) De ez nem marad büntetlenül: Így valószínűleg a leggyorsabban iszlamizálódó ország lesznek.
13/20 anonim válasza:
Elkezdtem nézni a videót, az iskolás résznél már megállítottam:
Nesze neked 38*GDP termelés :DDD
Sírok :D
Tudom, mindenki rasszista :D
14/20 anonim válasza:
15/20 anonim válasza:
16/20 anonim válasza:
17/20 anonim válasza:
19/20 anonim válasza:
Kommunizmusban is végig nyomták a propagandát a hanyatló Nyugatról. Úgy tűnik ez kell a magyar birkáknak. A migránsokkal teli Nyugat még így is ezerszer élhetőbb hely mint Magyarország. Ha Svédországból eltűnne az összes svéd, és csak migránsok maradnának, akkor is jobb hely lenne mint Magyarország.
20/20 Lux morulus válasza:
Az iszlámot egy gazember találta ki, analfabéta nyomorultaknak.
Nekem a muszlimok, nem testesítik meg az ember fogalmát.
Tudom, hogy van köztük normális, de aki korpa közé keveredik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!