Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Minek jönnek a külföldiek...

Minek jönnek a külföldiek Magyarországra? Mi dolguk van itt?

Figyelt kérdés
Budapest tele van velük. Nem hinném, hogy mind turista. Bevándorló ország lettünk?

2018. szept. 4. 21:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
94%

Budapest alapvetően eléggé nyugati színvonal látszatát keltő város. Szép is, izgalmas is és olcsó is.

A drágaság is relatív. Belvárosban 1500-2000 forintból jól lehet lakni korrekt étteremben, pincéres kiszolgálással. Persze átlag munkás embernek a 800 forintos menü az etalon, de kicsit magasabb keresettel simán belefér még magyarnak is, nem hogy külföldinek.

"Egyből árulkodó lesz, hogy szinte csak férfiak vannak itt."

Na ez például egyáltalán nem igaz...

2018. szept. 4. 22:54
 12/26 anonim ***** válasza:
0%
Akkor mutass már Budapesten női turista csapatokat. Nem azt mondtam, hogy Budapesten csak férfiak vannak, hanem a budapesti turisták között csak férfiak vannak szinte és ez igaz is. Nő csak akkor jön ide, ha valamelyik legénybúcsús elhozza a barátnőjét, mert muszáj neki. De így azt mondom, kb. 80% férfi. Tipikus amit a londoni magyar barátunk írt, hogy ilyen nagy fős legénybúcsús csapatok jönnek ide, mert a nyugati pénztárcájuknak ez az olcsó. És még mellette csajoznak is, esetleg prostiznak is, és nem is otthon vannak.
2018. szept. 4. 23:01
 13/26 anonim ***** válasza:
36%
Itt minden sokkal olcsóbb, hála annak hogy szar a gazdaságunk, és a forint egy inflációs játékzseton. Na meg a szexturizmus is egy lényeges szempont.
2018. szept. 4. 23:15
 14/26 anonim ***** válasza:
83%
Mert szép hely, meg az embereket is talán cukinak meg szépnek meg rokonszenvesnek találják:) Meg pl nemtom, vannak híresen jó képzések. Meg pl egzotikum egy külföldi országban tanulni, és közben még nyelvet is tanul, világot lát, Mo-n is építi baráti v akár céges kapcsolatait, meg nemtom. Esetleg úgy érezhette, hogy ilyen hívószót lelki sugallatra, hogy most itt van dolga.
2018. szept. 4. 23:19
 15/26 anonim ***** válasza:
78%
*meg pl lehet az is, hogy pl esetleg anno szülei , nagyszülei költöztek ide, mert jó helynek találták, és akkor ők pedig már itt születtek, de amikor még maguk között akarnak a beszélni, akkor még megtanulták és használják a saját nyelvüket is, ami meg a származásilag a saját nyelvük. Tehát kettőt tudnak anyanyelvi szinten; az egyik az, ahonnan a szülei vándoroltak be, a másik meg ahol él.
2018. szept. 4. 23:20
 16/26 anonim ***** válasza:
Nálunk a városi focicsapat csak 10%-a magyar, van szerb, horvát, színes bőrűből a legtöbb, spanyol.
2018. szept. 4. 23:42
 17/26 anonim ***** válasza:
17%

6

Lepontoztalak!

Mert:

"de jönnek költeni a pénzüket, ami nekünk csak jó. "

Nem nekünk jó,csak a politikusoknak.

Abból a pénzből Én nem láttam egy fillért sem!

2018. szept. 5. 00:29
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor mutass már Budapesten női turista csapatokat."

Ember, menj ki az utcára és használd a szemed. Belvárosban akár férfi akár nő a 90% külföldiül karattyol. Svéd csajok, orosz csajok, kínaiak, koreaiak, fekete csajok, arab csajok.

Ha te ennyire szelektíven látsz, hogy csak a férfiakat veszed észre, akkor hagy ne mondjam mi a gond... :)

2018. szept. 5. 07:17
 19/26 anonim ***** válasza:
83%

Figyelj Boborján, lehet, hogy Bivaly.asznádon nem hallani róla, de Magyarország évtizedek óta elég erős a turizmusban. Budapest, a Balaton, a sok termálfürdő stb. Értem én, hogy itthon fanyalogni illik, "az a büdös pocsolya", de a külföldiek szemében népszerű. Ehhez képest még relatíve olcsó is. Biztonságos ország. Jó kaja, pia megfizethető áron.

Ha tudnál "külföldiül", olvashatnál róla, hogy hány német, holland, svéd stb. itt telepszik le végleg. Olcsó, nyugis, és nem kell harmadik világbéli hordáktól tartania, szabadon véleményt nyilváníthat stb.

2018. szept. 5. 07:34
 20/26 anonim ***** válasza:
83%

Ez se rossz:

"Abból a pénzből Én nem láttam egy fillért sem!"

Ilyen alapon jó sok dolgot kéne megszűntetni, mondván, neked nincs belőle közvetlen hasznod.

2018. szept. 5. 07:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!