Mi lehet jelenleg a földünkön a legnagyobb titok?
Mi lehet jelenleg a földünkön a legnagyobb titok?"
Ezt szerintem nem akarod megtudni. Az agyad nem bírná el.
"Az is egy nagy titok, hogy rengeteg ember van pl Magyarországon is, aki nagyon jól él, mégis rengeteg szabadideje van, nem látni, hogy dolgoznának bárhol is... Akik meg dolgoznak, alig tudnak hónap végére kijönni a fizetésükből... Na ezt soha senki nem magyarázta még meg érthetően, hogy van ez!..."
A munkával való időtöltés nem feltétlen jelenti egyenes arányban a pénzkeresést. Régesrégen valóban működött ez a dolog, ha többet dolgozol, több a pénzed..... A világ már jó ideje megváltozott, manapság egy jó ötlettel többet kereshetsz mint tíz év alatt a gyártósoron. Én magam sem dolgozom reggeltől estig, mondjuk hogy heti kb. 20-25 órát, mégis a magyar átlag bő dupláját keresem, legálisan, adózva, mindenféle kétes csavar vagy hátszél nélkül. Egy valamibe beleálltam és jónak tartanak benne.
Ezt ajánlom mindenkinek. Nem azért dolgozunk hogy dolgozzunk, hanem hogy pénzt keressünk, na és nem kevésbé: hogy valamit létrehozzunk és lehetőleg szebben, jobban mint az átlag. Ha erre koncentrálsz, jobban fog menni a sorod. Nincs ebben titok ;)
#1! "A Vatikán titkosított dolgaiban szívesen belenéznék."
Helyesen: A Vatikán titkosított dolgaiba szívesen belenéznék. Én is megnézegetnm, miket titkolnak jogtalanul a Föld népe elöl. Ugyanis minden ami létrejött a Földön, az valójában közös tulajdon!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!