Kinek mi a foglalkozása, akik itt kommentelnek?
Figyelt kérdés
2018. aug. 29. 23:06
1/12 anonim válasza:
Mármint ebbe a rovatba, vagy összességben ezen az oldalon?
Egyébként hegesztő, és könnyű/nehéz gépkezelő.
4/12 anonim válasza:
én lakatos vagyok jónapot kivánok!
5/12 anonim válasza:
Kereskedelmi alkalmazott. Na hát, látom, benne vagyok az első 100-ban. Nem is láttam eddig ezt a listát. Durva, milyen ultralibsik, ultrademokraták vannak elöl.
6/12 anonim válasza:
Hivatásos turulmadár preparátor és mellékállásban Orbán imitátor.
7/12 SimkoL válasza:
Az első szakmám vasutas, a második rendőr, a harmadik postás - komolyan mondom -. De van még gázcseretelep kezelői végzettségem is. Dolgoztam informatikusként, programozóként is, jelenleg is ez a hobbim, igaz már nyugdíjas vagyok.
8/12 anonim válasza:
Kik kommentelnek a Gyakorin?
Irodai dolgozók, kismamák, jómódúak, akik ezért nem dolgoznak mert nem kell nekik, csórók, akik nem is akarnak dolgozni, éppen két munkahely között vagy betegállományban levők, nyugdíjasok, vállalkozó akinek annyira jól megy, hogy alkalmazottakat foglalkoztat és ráér, vállalkozó, akinek rosszul megy és ráér.
Hogy én melyik vagyok ezek közül, azt fedje homály!:)
9/12 anonim válasza:
#9: "Hogy én melyik vagyok ezek közül, azt fedje homály!:)"
Betegállományban lévő nyugdíjas kismama? :)
10/12 anonim válasza:
Genderszakon szereztem diplomat.
Jelenleg takarito seged vagyok a mcdonaldsba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!