Milyen ember lehetett Eva Braun?
Sok helyen olvasom vagy láttam róla műsorokat ahol szinte teljesen ártatlannak ábrázolják, viszont olvastam olyat is hogy sokan ezt nem teljesen így gondolják.
Szerintetek?
Kíváncsi vagyok a véleményekre:)
Volt egy elég tág kör, akik Hitlert körülvették. Közös vacsorák stb. Hitler, ha akart, nagyon megnyerő tudott lenni, nőkkel kifejezetten udvarias volt. Szerette, ha hallgatták hosszú eszmefuttatásait.
Ezek nem voltak mind emberevő, halálfejes náci pribékek, hanem többségük nagyvilági ember, vállalkozók, művészek stb. Hittek Hitlernek, hittek a német győzelemben. És mivel az elején, egykori ideig nyerésre állt a Birodalom, az csak megerősítette a hitüket.
Eva Braun ráadásul egy bő húszassal fiatalabb is volt, gondolom felnézett a hatalma csúcsán lévő diktátorra. Ne feledd, hogy házasságuk már csak jelképes aktus volt, órákkal utána öngyilkosok lettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!