A feministák miért támogatják olyan vehemensen a menekültek betelepítését Európába?
#12 Hatalmas igény van migráns prostituáltakra, pusztán azért, mert őket a legkönnyebb megkaparintani a helyzetükből adódóan. Nem nagyon hat meg a szmájli meg a szarkazmus, mikor konkrétan 1 percbe sem telik hogy rákeress cikkekre a migráns nők helyzetéről. Norvégiában és Görögországban volt nemrég hatalmas botrány ("hatalmas" idézőjelben, hiszen legalább hallani lehetett az esetekről, de az, hogy felhajtás is legyen körülöttük nem volt senki érdeke) de máshol sem sokkal jobb a helyzet.
#13 Tisztában vagyok vele hogy ilyen nem fog történni, így nyilván csak elméletben mondtam, hogy egyszerűen nincs bajom a migráns nőkkel. Ha nagy átlagokról beszélünk, SOSEM a nők keverik a bajt, legyen szó bármilyen rasszról, vallásról vagy nemzetiségről. Ha már úgyis be kell engedni x millió menekültet Európába, akkor legyenek a nők, és a lánygyerekek azok, így 1, nem kell félni az erőszakos bűntettektől 2, ők is megmenekülnek a ki tudja milyen otthoni bánásmódtól, és kaphatnak lehetőségeket 3, így kevesebb valószínűsége lenne annak, amitől minden jobbos maga alá sz.rik: hogy a barnák majd leszaporodnak minket.
Az meg, hogy a férfiak milyenek.... Kit érdekel? Hol írtam én azt, hogy be feltétlenül kell házasítani a migráns nőket valami keresztény otthonba?
"Akkor tisztázzunk valamit: A feministák NEM gyűlölik a férfiakat,"---így igaz, ott a pont!
Nem a férfiak egészét gyűlölik, csak a fehér férfiakat, főként ha még keresztény is.
Győrben eddig 5 nőt láttam, aki felkínálkozott nekik és nem prostik voltak a hölgyek!
Mert a feministák zöme csalódott liba, akik nem önmgaukban, meg a helyzetben keresik a hibát, hanem a létező összes fehér férfiban.
Ergo álomvilágba ringatják magukat a színesbőrű férfiakat illetően. Ennyi maradt nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!