Mi a véleményetek arról, hogy szép lassan elfogynak a németek?
1.: Mi ez a tiszteletlenség?! Kéretik a teljes megszólítást használni a Miniszterelnökünk esetében.
Viktor az Orbán házból első ezen a néven, a bankok leverője, a migránsok megállítója, a kerítés őrzője, a muszlim győző, az illiberális, a komcsik elszámoltatója, a kétharmados királyság ura a nyuggerek és prolik királya.
Ja, ezzel nem kell foglalkozni.
Ez csak a szokásos kétségbeesett kapálózás a ballibektől.
Mindig ezt csinálják, ha kényes a kérdés, szal vehetjük úgy is, hogy igazat adtak.
Valszeg már jelentve is van a kérdés.
Én aztán nem vagyok se liberális sem baloldali nem vagyok. [A kettő marhára nem ugyanaz csak szólok.. tessék olvasni.]
Baromi egyszerű: a fejlett társadalmakban mindig csökken a születésszám, ez nem Németország sajátja. Igen az araboké pedig magas lévén nem asszimilálódtak az adott ország lakosságába így egy olyan környezetben tartják a megszokott születésszámot ahol az már nem indokolt -> az őshonos lakosságnál nagyobb termékenységi ráta és növekvő létszám.
Ezt hívják úgy, hogy történelem. Most hova szrjak? Véget ér a történelem ha mondjuk Európa része vagy egésze iszlám terület lesz?
"fejlett társadalmakban mindig csökken a születésszám"
Kamu.
Mindig is magas születésszámmal járt a jólét, ez csak az utóbbi 30 évben lett divat, mióta folyik a terv.
A történelem meg nem fog megállni, csak épp nem hiszem, hogy Németország német marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!