Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogyan tudta valaki úgy...

Hogyan tudta valaki úgy ellehetetleníteni magát, hogy kilakoltatás lesz a vége?

Figyelt kérdés
2018. aug. 15. 17:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%

9-es, te beteg vagy!

Életemben nem írtam neked, mivel ma először tettem be a lábam ebbe a kategóriába. Higgadj le és normálisan próbálj fórumozni!

2018. aug. 15. 19:35
 12/19 anonim ***** válasza:
28%

A saját lakás annyival másabb,mint az albérlet,hogy nem máról hónapra kerülsz az utcára,hanem egy biztosíték,idő.

De,mint láthatod,vannak akik felvesznek 3 millió hitelt,ami nem tűnik olyan egetverően soknak,és 13 milla lesz belőle,és viszi az egész ingatlant..

2018. aug. 15. 19:36
 13/19 anonim ***** válasza:
67%
#4 Tipikus történet. Nagyon sok ilyen van. Gondolj bele eladja a fővárosi lakást mondjuk 17 milláért. Hétért vesz falun kertest. A tizet meg eltapsolja pár év alatt. Hú mennyi ilyen van. Több ilyen családot ismerek. Utcabelim is ezt tette. Csak ők két lakás árát dorbézolták el. Annyi hogy vettek egy kertest olcsón. A többi pénz elment
2018. aug. 15. 19:40
 14/19 anonim ***** válasza:
Rengeteg embert tetettek utcára az uzsorások is - mert megtehették!...
2018. aug. 15. 19:42
 15/19 anonim ***** válasza:
54%

A dolog végtelenül egyszerű: nem szabad akkora hitelt felvenni, aminek nem látod a végét. Kell, hogy legyen B terv, a legrosszabb esetre is. Nem szabad 19 - re lapot húzni.

Munkahely elvesztése, betegség, gazdasági válság vagy ezek kombinációja, legyen menekülút, legyen mihez nyúlni, eladni valamit, még ha szar áron is, szar feltételekkel, de akkor is kiszállni a hitelből.

Az volt a baj, hogy sokan a hitelt is egy másik hitelből fizették. Ismertem ilyet. Önerő nélkül, sokéves hitelre kocsit...Aztán bujkáltak vele, itt parkoltak, másnap amott, ne vigye el a bank. Jó, nekem is van, két hitelem is jelenleg, összesen havi 80 ezer. De holnap ki tudnám fizetni kp. az egészet, ha nagyon muszáj lenne valamiért.

Ha nincs pénzem nem veszek, gyűjtök. Még a régi parasztember is úgy búcsúzott a fiától, aki Pestre költözött: - fiam, bárhogy lesz, csak kölcsön ne kérj!

2018. aug. 15. 19:50
 16/19 anonim ***** válasza:
55%

Igen!

Ezek most a település szélén laknak egy viskóban (önkormányzattól kapták!) és fröcsögve szidják a rendszert.

2018. aug. 15. 19:52
 17/19 anonim ***** válasza:

A hitelekre lehet fizetni hitelfedezeti biztosítást, ami pont az előre nem látható problémákra jelent megoldást.

200 hitelből 1 veszi igénybe.

Akkor erre mit lehet mondani?

2018. aug. 15. 19:56
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

17-es! A nagy megfejtés, tessék:

A többség azért nem köt ilyen biztosítást, mert nem futja még arra is, szerinted anno CHF alapú hitelek miért terjedtek el, mikor mindenki tudta, hogy veszélyes? Hát mert az volt a legolcsóbb.

Egy havi 5-10 ezer forintos extra költséget nem mindenki tud csak úgy kifizetni havonta.

2018. aug. 15. 20:55
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom az összegeket, csak annyit, hogy én 4millióra fizettem havi 1200Ft biztosítást.

Aki 5-10ezer Ft-ot fizetne, az gondolom 25-35 milliót vesz fel, ehhez viszont már tekintélyes jövedelemre van szükség, hogy megadják. Ilyennél meg nem lehet probléma 5-10ezer Ft, hogy ne kelljen orosz rulettel játszania minden nap.

Aki meg kicentizve tud felvenni 6-8 milliót és nem tud kifizetni mondjuk havi 2-3ezer biztosítást, az a felelőtlen kategória. Olyan ember ugyanis nincs, aki 15-20 év alatt soha nem lesz beteg, vagy nem szűnik meg a munkahelye, vagy simán csak kirúgják.

2018. aug. 15. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!