Mi ez a sok kérdés Romániával kapcsolatban? Miért jó bizonygatni hogy le vannak maradva vagy éppen elhúztak mellettünk?
Figyelt kérdés
Érdekel ez valakit?2018. aug. 6. 14:06
1/13 anonim válasza:
Mert az hogy az "szőröspalpúak" elhúztak mellettünk, nagyon durván minősít minket! Pontosabban Orbánt.
2/13 anonim válasza:
#1 vagyok:
Ez nem az ő érdemük, hanem a mi szégyenünk!
3/13 anonim válasza:
Úgy tűnik, hogy téged nagyon érdekel.
Én például nem igazán vettem észre, hogy olyan sok lenne belőlük.
4/13 anonim válasza:
#3-nak.
Én is észrevettem. Van igazsága.
5/13 anonim válasza:
Mert nagy ellenségek vagyunk, mint az usa és kanada
6/13 anonim válasza:
"Én is észrevettem. Van igazsága."
Akkor ti nem láttátok még a III. világháborús kérdéseket, amikor éppen szezon van. Olyankor minden második és harmadik kérdés arról szól, hogy lesz-e III. világháború.
7/13 anonim válasza:
Az ellenzéki érzelmű minden szalmaszálat megragad, ha mást nem azt, hogy Orbánnak gyűrött, trottyos volt a gatyája valami eseményen, hogy idejön a BMW (igen, az is baj), vagy elhúz mellettünk Románia vagy épp Szváziföld.
Győzni nem tud, mondanivalója nincs, most mit tegyen?
8/13 anonim válasza:
Reggeltől estig migránsozni meg sorosozni éveken át az aztán nagy mondanivaló. Meg az hogy mi egy keresztyény ország vagyunk. Orbán képzeletbeli országa biztos keresztény. Senkit se érdekel a vallás. A mai fiatalokat biztosan nem. A nyuggerpártnak meg ez kell.
9/13 anonim válasza:
10 éve még az egész ország Románián röhögött, ma meg egyre több magyar szemében bezzegországgá vált. Amíg ők szépen fejlődnek, mi gyakorlatilag egy helyben toporgunk. Szerintem ez elég szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!