Mennyire tisztelitek és néztek fel Orbán Viktor miniszterelnök úrra?
Figyelt kérdés
2018. júl. 9. 21:11
21/28 anonim válasza:
Semennyire. Idegen hatalmak helytartója, a magyarság kiirtásának levezénylője.
22/28 anonim válasza:
Hogy mennyire tisztelem? Mennyire lehet tisztelni egy olyan embert, amelyik tudatos hazugságok mentén kormányoz és félrevezeti a saját szavazóit is?
Nem tisztelem. Sőt, egyenesen megvetem. Felnézni rá nincs miért. Fizikai értelemben meg vègképp. Hónaljig sem ér.
24/28 anonim válasza:
Következetesen visz egy irányvonalat most már jó pár éve. Szerintem ilyen ember való egy állam élére. Tiszteletem maximálisan
25/28 anonim válasza:
Én nagyon szeretném tisztelni a magyar miniszterelnököt, de nincs semmi okom rá - sajnos!
Felnézni meg pláne nem lehet...
26/28 anonim válasza:
Tiszteletlenség olyan egyszerűen említeni, hogy miniszterelnök úr. Ahogy az echo tv-s keménymagban emlegetik, Dr. Miniszterelnök Úr vagy Fényességes Padisha a helyes megszólítás.
27/28 anonim válasza:
Én lefele nézek rá amilyen ki s dugasz
Kettő: neki kellene a NÉPre felnéznie...
28/28 anonim válasza:
Nam tartozom a fajtája közé, úgyhogy leszarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!