Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mennyire tisztelitek és...

Mennyire tisztelitek és néztek fel Orbán Viktor miniszterelnök úrra?

Figyelt kérdés
2018. júl. 9. 21:11
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
#14 tudsz olvasni? Hol volt anyazas? Csupan kerdes volt.
2018. júl. 9. 21:36
 12/28 anonim ***** válasza:
33%
Olyan jókat derülök a sok árulkodós júdáson. (jelentve jelentve jelentve) LOL
2018. júl. 9. 21:39
 13/28 anonim ***** válasza:
11%
Én úgy tisztelem, hogy helyesen írom a nevét, vagyis Dr. Orbán Viktor Mihály Miniszter Elnök Úr.
2018. júl. 9. 21:55
 14/28 anonim ***** válasza:
16%

"Harmadszor lett Magyarország miniszterelnöke, amit akart kb megvalósított"

Azért még nem. A legjobb részek még hátravannak.

2018. júl. 9. 21:56
 15/28 anonim ***** válasza:
86%
Sokat elmond a helyzetről, hogy a dicsérőkről (de még a führerezősről sem) tudom eldönteni, hogy ironikusak vagy sem.
2018. júl. 9. 22:00
 16/28 anonim ***** válasza:
74%
Mondj egyet, amiért ilyent kellene tennem.
2018. júl. 9. 22:46
 17/28 anonim ***** válasza:
24%

Nagyra becsülöm, az biztos. Igazából már kezdetben érezni lehetett, hogy reményteljes ember volt. Hihetetlenül nehéz helyzetben van és hihetetlenül teherbíróan viseli a rá bízott feladatot. Szerencsére nincs egyedül, vannak mellette, körülötte más megbízható politikusok. Soha nem volt nagyobb szükség rájuk.

Csak a családját sajnálom, a gyerekeit, a feleségét. Nem láthatják sokat, akkor is biztos máson jár az agya. De az anyukája büszke lehet rá, az is biztos.

2018. júl. 10. 02:27
 18/28 anonim ***** válasza:
69%
Én még segilykét is kűdtem neki a számlával januárban, hogy jusson neki kenyérkére, amikor éhes.
2018. júl. 10. 05:55
 19/28 anonim ***** válasza:
64%

Én legjobban az arcizmarándulásait és kényszeres nyelvöltögetéseit tisztelem. Szeretném tőle eltanulni, hogy tökéletesen úgy csináljam ezeket, ahogy ő. Így fejezhetném ki legjobban a tiszteletemet.

Az elhíresült mondata "nemhiszemhogyezbekövetkezhet" már egész jól megy. Még azt kell kicsit gyakorlonom, hogy hogy ültethetném át a civil életbe azt a manírt, hogy elvtelenül gazdagítsak egy ellenszenves buta tulok scheggfejet. (Pénztáros Lölő)

2018. júl. 10. 06:49
 20/28 anonim ***** válasza:
30%

[link]

Én így szoktam őt imádni!

2018. júl. 10. 07:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!