Miért félnek a britek a magyar migránsoktól?
18-as! Hát olvasd csak vissza, a Brexitet hülyeség a magyarokra tolni, a magyarok nem migránsok, a magyarok mind dolgozni mennek ki stb.
Ezeket nem én írtam.
A britek szemében meg a keletiek ugyanolyan migránsok mint bármelyik más országból érkezők, emlékszem rá, hogy a BNP például pár éve azzal kampányolt, hogy haza a lengyeleket, magyarokat Nagy-Britanniából.
Én meg azt nem értem miért nem lehet fölfogni, hogy hiába a süketelés, a magyar ott ugyanolyan migri mint a többi, az egyszerű átlagszavazót baromira nem érdekli, hogy éppen EU tagból vagy nem EU tagból jön a migráns, amit írtam az idegenek elleni zsigeri utálat, ami minden népben ott van kollektíve valamilyen szinten mind a "más" ellen irányul, ebben a másban meg ha fejre álltok is ott vannak a kelet-európaiak is, akik sajnos hiába a mesék abszolúte nem csak szorgos kis kezecskének mennek ki, sokat elmond erről, hogy több uniós ország is kénytelen volt csökkenteni a szociális juttatásait, mert rengetegen csak élősködni mentek ki, felvették az álláskeresési támogatás, a lakhatási támogatást a gyerek után járó pénzt, és éltek mint marci hevesen.
Ne gondoljátok már, hogy a brexitben nem volt szerepe ennek a rengeteg európai migránsnak.
Egyébként igen,a migráció vándorlást, költözést jelent, attól, hogy Magyarországon a migráns szó majdnem olyan felhanggal rendelkezik mint a tömeggyilkos, attól még azt jelenti, amit.
Remek érvek, engedd meg, hogy elsőkézből gratuláljak...
Attól, hogy az arabokat jobban utálják, még migráns marad a kelet-európai vagy épp az amerikai is Nagy-Britanniában. Ha nem tetszik, szarjál sünt.
Azt meg marhára nem mondta itt senki, hogy a bevándorlás-probléma nem létező dolog. De a migráns definícióját fentebb már leírtam én is és más is, a vendégmunkásét szintén. Nyilvánvaló tényeken meg nincs mit tovább magyarázni.
Egyébként elvtárs, és ha mind migráns akkor meg, inkább te sz.rjál sünt a haverjaiddal együtt! ;)
Annyira meg nem ostobák nyugaton, hogy lássák a különbséget az ott munkát vállalók, és a csak lébecoló kedvenceitek közt.
Hiába töröltetted ki a válaszomat, megírom úgyis megint.
VANNAK lébecoló magyar (meg lengyel, román stb) MIGRÁNSOK! Ha megüt ettől a guta, akkor is :D
39 igen, biztos vannak, biztos vannak magyar bűnözők, lébecolók, gyilkosok, garázdák, felelőtlenek, züllöttek is! Azonban a mostani morális és társadalmi VÁLSÁGOT a közel-keleti és afrikai TÖMEGEK okozzák - úgyhogy ez a lényegről húzza el a figyelmet.
Biztos jó oka van annak, és nagyon megéri anyagilag, aki ezzel foglalkozik szakmányban, hogy elterelje, megossza, elhomályosítsa figyelmet arról -
hogy Európa megszállása - és az európai, görög-római-zsidó-keresztény értékek sárba taposása zajlik.
Van akiknek ez jó - úgy tűnik. A II.népvándorlás kora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!