Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért félnek a britek a...

Miért félnek a britek a magyar migránsoktól?

Figyelt kérdés
Sajnos úgy tűnik, az Egyesült Királyságban a magyar, és általában a kelet-európai migránsok miatt tudott nyerni a brexitpárti populista irányzat. Úgy tartják, a magyarok képzetlenek, nem beszélnek nyelveket, csak azért vágynak nyugatra, mert azt hiszik, ott kolbászból van a kerítés. Rendetlenek, hőbörögnek, csalnak mindenhol, még az adóval is, ha befizetik egyáltalán. Persze, akad köztük néhány "jó migráns" is, aki orvos, közgazdász, magasan képzett vagy be tud integrálódni, azt hangsúlyozni szokták az ottani populisták, hogy velük nincs baj, csak a képzetlen tömeggel, a magyarok nagy részével. Egyetértetek-e azzal, hogy a Nyugatnak inkább itt helyben kéne kezelnie Magyarország problémáit, és akkor nem menne hozzájuk olyan sok gazdasági migráns?

2018. júl. 4. 12:57
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Az analógia nem egyenlőségjel.
2018. júl. 4. 20:44
 32/41 anonim ***** válasza:
89%

18-as! Hát olvasd csak vissza, a Brexitet hülyeség a magyarokra tolni, a magyarok nem migránsok, a magyarok mind dolgozni mennek ki stb.

Ezeket nem én írtam.

A britek szemében meg a keletiek ugyanolyan migránsok mint bármelyik más országból érkezők, emlékszem rá, hogy a BNP például pár éve azzal kampányolt, hogy haza a lengyeleket, magyarokat Nagy-Britanniából.

Én meg azt nem értem miért nem lehet fölfogni, hogy hiába a süketelés, a magyar ott ugyanolyan migri mint a többi, az egyszerű átlagszavazót baromira nem érdekli, hogy éppen EU tagból vagy nem EU tagból jön a migráns, amit írtam az idegenek elleni zsigeri utálat, ami minden népben ott van kollektíve valamilyen szinten mind a "más" ellen irányul, ebben a másban meg ha fejre álltok is ott vannak a kelet-európaiak is, akik sajnos hiába a mesék abszolúte nem csak szorgos kis kezecskének mennek ki, sokat elmond erről, hogy több uniós ország is kénytelen volt csökkenteni a szociális juttatásait, mert rengetegen csak élősködni mentek ki, felvették az álláskeresési támogatás, a lakhatási támogatást a gyerek után járó pénzt, és éltek mint marci hevesen.

Ne gondoljátok már, hogy a brexitben nem volt szerepe ennek a rengeteg európai migránsnak.

Egyébként igen,a migráció vándorlást, költözést jelent, attól, hogy Magyarországon a migráns szó majdnem olyan felhanggal rendelkezik mint a tömeggyilkos, attól még azt jelenti, amit.

2018. júl. 5. 11:30
 33/41 anonim ***** válasza:
63%
32-es, hagyd ezeket a közszolgálatiból tájékozódott észlényeket, számukra csak az a tény, amit ott hallanak. Felesleges nekik magyarázni, a szomszédnak a tűzfala jobb felfogású.
2018. júl. 5. 16:05
 34/41 anonim ***** válasza:
21%
Befejezheted a migránssimiző propagandát! A kelet-európaiakra csak hivatkoznak, de amúgy a ti kedvenceitekből még jobban elegük van.
2018. júl. 5. 16:12
 35/41 anonim ***** válasza:
67%

Remek érvek, engedd meg, hogy elsőkézből gratuláljak...

Attól, hogy az arabokat jobban utálják, még migráns marad a kelet-európai vagy épp az amerikai is Nagy-Britanniában. Ha nem tetszik, szarjál sünt.

Azt meg marhára nem mondta itt senki, hogy a bevándorlás-probléma nem létező dolog. De a migráns definícióját fentebb már leírtam én is és más is, a vendégmunkásét szintén. Nyilvánvaló tényeken meg nincs mit tovább magyarázni.

2018. júl. 5. 18:37
 36/41 anonim ***** válasza:
25%
Én gratulálhatok csak neked igazából a migránslover agitpropagandádnak! :P
2018. júl. 5. 22:22
 37/41 anonim ***** válasza:
13%

Egyébként elvtárs, és ha mind migráns akkor meg, inkább te sz.rjál sünt a haverjaiddal együtt! ;)

Annyira meg nem ostobák nyugaton, hogy lássák a különbséget az ott munkát vállalók, és a csak lébecoló kedvenceitek közt.

2018. júl. 5. 22:32
 38/41 anonim ***** válasza:
0%
Senki nem állította, hogy nincsenek lébecoló magyarok nyugat eu-ban, ezt már megint te akarod belelátni a dolgokba, csak, hogy még "magyar migránsozhass" éjjel 3-kor is. :D
2018. júl. 6. 12:59
 39/41 anonim ***** válasza:
82%

Hiába töröltetted ki a válaszomat, megírom úgyis megint.

VANNAK lébecoló magyar (meg lengyel, román stb) MIGRÁNSOK! Ha megüt ettől a guta, akkor is :D

2018. júl. 6. 14:37
 40/41 anonim ***** válasza:
13%

39 igen, biztos vannak, biztos vannak magyar bűnözők, lébecolók, gyilkosok, garázdák, felelőtlenek, züllöttek is! Azonban a mostani morális és társadalmi VÁLSÁGOT a közel-keleti és afrikai TÖMEGEK okozzák - úgyhogy ez a lényegről húzza el a figyelmet.

Biztos jó oka van annak, és nagyon megéri anyagilag, aki ezzel foglalkozik szakmányban, hogy elterelje, megossza, elhomályosítsa figyelmet arról -

hogy Európa megszállása - és az európai, görög-római-zsidó-keresztény értékek sárba taposása zajlik.

Van akiknek ez jó - úgy tűnik. A II.népvándorlás kora.

2018. júl. 6. 15:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!