Miért félnek a britek a magyar migránsoktól?
11-es, itt te vagy az, aki hülyeségeket beszél.
Nem Európai Egyesült Államokban élünk, ergo ha te kimész Londonba életvitelszerűen élni, az bizony külföldnek számít, ergo MIGRÁNS vagy.
Gyengébbek kedvéért a migráns definíciója:
"Lakóhelyét megváltoztató személy; egy területről elvándorló, illetve más országba betelepülő ember.
Az Európai Unión belül nincs semmi akadálya a migránsok mozgásának. A gazdaságilag fejlettebb területeken a migráns más országokból betelepülő embert jelent."
Úgyhogy a lengyel, magyar, ukrán munkavállaló is ugyanaz, mint a pakisztáni. Azt továbbra sem vitatom persze, hogy a migránsok sem egyformák és vannak, akik veszélyesek.
21.
A magyar ab ovo nem lehet ugyanolyan mint a pakisztáni, jogilag sem az. Az EU polgárok szabadon jöhetnek - mehetnek, a nem EU polgárok meg nem.
A kulturális dolgokba ne is menjünk bele.
Egyebekben Európai Egyesült Államokban élünk ebben az értelemben. Hisz a munkaerő, szolgáltatások, személyek szabadon mozoghatnak az EU - n belül.
Szóval hülyeséget írtál.
Lehet, hogy rosszul értelmeztem a "migráns" jelentését, mivel az az emigrációból lett levezetve és az még az én tanulmányaim szerint a disszidálás szinonimája volt, egy ország végleges elhagyását jelentette, más alternatíva nem is létezett.
Ennek ellenére hajlandó vagyok elfogadni, hogy jelenleg más értelmet nyert, de ez a kérdésre adott válaszomon mit sem változtat.
Ezt a végleges országelhagyást úgy állítjátok itt be, mintha a magyarok tömegesen térnének haza. Nem nagyon tűnt fel...
Az egyik fenti kommentelő által említett belső migráció meg kimaradt a töri/földrajz anyagból?
Szabad munkavállalás ide vagy oda, nincs sem egyesült államok (elvégre nem egy hatalmas ország az Unió, hanem különállóak közössége), sem kivétel, hogy ez meg ez nem migráns, csak "munkavállaló". Attól még, hogy az unión kívülinek több macera és engedély kell, ha elintézi és letelepszik, ugyanolyan migráns, mint a Birminghambe kiköltözött Kovács család.
ma a munkám során ezt találtam, gondoltam megosztom ezzel a kedves, barátságos kis társasággal, amely itt egybegyűlt ezen a szép napon:
"Zrínyi Miklós és katonái a pusztulástól az egész európai civilizációt mentették meg."
Richelieu bíboros így emlékezett Szigetvár 1566. évi ostromára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!