Titeket nem idegesít ez a rendszer?
Most arra gondolok hogy ebben a kapitalista ny*morult világban még horgászni sem lehet elmenni legálisan ingyen! Mert a ellenőrök meg büntetnek pénz büntetéssel!
Vadászni sem lehet mert akkor is meg büntetnek valami büntetéssel ha elkapnak.
Szóval a nekem elegem van.
Ti hogy vagytok ezzel?
"Ja és szerinted van nekem több millió forintom ilyen hülyeségekre."
Akkor vegyél halat a Tescoban, mikor akció van. Vagy váltsd ki a horgászengedélyt.
Kérdező!
Horgászni, vadászni a Kádár rezsimben is csak engedéllyel lehetett és az bizony pénzbe került.
Nem kapitalista találmány!
*16
Kommunizmus nem alternatíva, egyszer már besült.
"Most arra gondolok hogy ebben a kapitalista ny*morult világban még horgászni sem lehet elmenni legálisan ingyen! Mert a ellenőrök meg büntetnek pénz büntetéssel!"
Ez már így, ebben a formában nem igaz. Én negyven éve járok egy adott helyre, de még sose akart senki megbüntetni. A víz halastóból nyílik, de van ott egy rosta, amin csak igazán kis halak juthatnak át.
Na jó, csak az évek során aztán megnőnek. Félóra alatt úgy teli fogod magad éhes hallal, hogy nem bírod haza vinni.
A helyet természetesen nem szeretném megnevezni, nehogy mások is ott tolongjanak. Elvagyok én ott egyedül negyven éve, ezután sem szeretnék társat.
"De igen! Viszont az alternatíva a kommunizmus lenne. Lehet hogy meg kellene próbálni egyszer rendesen is?"
Na ez végre egy korrekt válasz itt a sok hülye közt, aki szerint tavat kéne venni, vagy engedélyt váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!