Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A lányoknak miért ingyenes...

A lányoknak miért ingyenes vagy olcsóbb a szórakozóhelyeken a belépőjegy?

Figyelt kérdés
Én nem értem, ha a nők az egyenjogúságért küzdenek, akkor ez a kérdés nem jogos? Miért kell egy férfinak csak azért belépőt fizetnie mert férfi? Félreértés ne essék, semmi bajom a nőkkel, az egyenjogúsággal is egyetértek.

2018. jún. 10. 14:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Menj olyan helyre, ami ingyenes vagy ahol nekik is ugyanúgy kell fizetniük belépőt.

Nekem Siófokon telt be kicsit a pohár "egyenjogúság" terén, ahol az egyik bulihelyen simán táncikálhattak a narancsbőrös seggű, félrészeg csajok a pulton (piát rendelni alig tudtam tőlük, mert nem fértem oda). De mikor egy srác fel akart mászni melléjük táncolni, úgy szaladt oda a kétajtós szekrény biztiboy leráncigálni, mintha minimum egy szamurájkardot húzott volna elő a zsebéből.

Ilyen helyeket nem érdemes anyagilag támogatni, normálisan ismerkedni meg nem tudsz, mert a legdagadtabb csaj is el van szállva magától a hely hangulata miatt.

2018. jún. 10. 16:10
 22/26 anonim ***** válasza:

Nagy részt dugni akarnak a pasik. Ezért le lehet húzni őket, ha a nőket oda csalogatja az ingyen belépés. A pasik hajlandók fizetni, hogy ott legyenek ahol a csajok.

Nem így lenne, egyenlő belépők lennének.

2018. jún. 10. 16:15
 23/26 anonim ***** válasza:
42%

"Nincs semmiféle egyenjogúság! Társkeresön chaten 1 csajra jut kb 10+ pasi. Ha egy férfi regel nem valószínű hogy kap levelet.

Az se véletlen hogy a prostik nagy része nő"

Kereslet-kínálat, ennyi a titok. Ha gyíkvállú, bamba pasikra lenne szexuális igény, akkor azokból állna a prostik nagy része, és ők mehetnének ingyen a szórakozóhelyekre.

2018. jún. 10. 16:59
 24/26 anonim ***** válasza:

7:

Hol van ez? El fogjuk lepni a helyet skótszoknyában a haverokkal :-)

2020. aug. 11. 14:27
 25/26 anonim ***** válasza:

Én soha se hittem, nem hiszek, és soha se fogok hinni a nemek egyenlőségében. Természetesen elvárom, hogy a jog előtt a nők és a férfiak egyenjogúak legyenek, de vannak bizonyos női és bizonyos férfi szerepek.

Pl.

Ha minden kötél szakad egy nőnek (lehet szép, átlagos, csúnya, ronda) pont elég, ha szétteszi a lábát az első járókelőnek, máris megkereste a napi betevőt. Egy férfinél ez maximum csak akkor jön be, ha nagyon jól néz ki.

A fenti példa és az általad feltett kérdés is azt bizonyítja, hogy a jog előtt a nők lehetnek egyenlőek, de míg egy férfi hajlamosabb fizetni a szexért és azért, hogy sok nővel bulizhasson, a nők inkább a minőségre hajtanak, a szórakozóhelyekre csak akkor mennek el, ha megfelelően olcsó.

2020. aug. 11. 19:50
 26/26 A kérdező kommentje:
Szerintem a nőknek is fontos a párválasztás, ha rá lennének kényszerülve akkor szerintem kifizetnék, pláne aki mindemellett még táncolni is szeret. Sokan szeretnek táncolni és szórakozni, nem csak párt keresni. Ha ez nem így lenne akkor nem járnának olyanok is szórakozni, akiknek már van párjuk. Azt elhiszem, hogy a férfiak inkább elmennek akkor is ha fizetős, értem ezt az okot, de nem tartom igazságosnak. Azt várnám el, hogy szabályozzák az ilyesmit, akkor is ha marketing szempontból a szórakozóhelyeknek nem ez az érdekük.
2020. aug. 11. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!