A lányoknak miért ingyenes vagy olcsóbb a szórakozóhelyeken a belépőjegy?
Menj olyan helyre, ami ingyenes vagy ahol nekik is ugyanúgy kell fizetniük belépőt.
Nekem Siófokon telt be kicsit a pohár "egyenjogúság" terén, ahol az egyik bulihelyen simán táncikálhattak a narancsbőrös seggű, félrészeg csajok a pulton (piát rendelni alig tudtam tőlük, mert nem fértem oda). De mikor egy srác fel akart mászni melléjük táncolni, úgy szaladt oda a kétajtós szekrény biztiboy leráncigálni, mintha minimum egy szamurájkardot húzott volna elő a zsebéből.
Ilyen helyeket nem érdemes anyagilag támogatni, normálisan ismerkedni meg nem tudsz, mert a legdagadtabb csaj is el van szállva magától a hely hangulata miatt.
Nagy részt dugni akarnak a pasik. Ezért le lehet húzni őket, ha a nőket oda csalogatja az ingyen belépés. A pasik hajlandók fizetni, hogy ott legyenek ahol a csajok.
Nem így lenne, egyenlő belépők lennének.
"Nincs semmiféle egyenjogúság! Társkeresön chaten 1 csajra jut kb 10+ pasi. Ha egy férfi regel nem valószínű hogy kap levelet.
Az se véletlen hogy a prostik nagy része nő"
Kereslet-kínálat, ennyi a titok. Ha gyíkvállú, bamba pasikra lenne szexuális igény, akkor azokból állna a prostik nagy része, és ők mehetnének ingyen a szórakozóhelyekre.
7:
Hol van ez? El fogjuk lepni a helyet skótszoknyában a haverokkal :-)
Én soha se hittem, nem hiszek, és soha se fogok hinni a nemek egyenlőségében. Természetesen elvárom, hogy a jog előtt a nők és a férfiak egyenjogúak legyenek, de vannak bizonyos női és bizonyos férfi szerepek.
Pl.
Ha minden kötél szakad egy nőnek (lehet szép, átlagos, csúnya, ronda) pont elég, ha szétteszi a lábát az első járókelőnek, máris megkereste a napi betevőt. Egy férfinél ez maximum csak akkor jön be, ha nagyon jól néz ki.
A fenti példa és az általad feltett kérdés is azt bizonyítja, hogy a jog előtt a nők lehetnek egyenlőek, de míg egy férfi hajlamosabb fizetni a szexért és azért, hogy sok nővel bulizhasson, a nők inkább a minőségre hajtanak, a szórakozóhelyekre csak akkor mennek el, ha megfelelően olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!