Mit gondoltok,100 E. Ft-os fizetésből meg lehet élni?
Mit gondoltok, 100 E. Ft-os fizetésből meg lehet élni, ha pl van egy családja az embernek, és 2 gyereke, valamint talán a feleség is dolgozik, és még az ő bére is hozzáadódik az enyémhez????Tudom, hogy nem valami sok...
Mennyi most az átlag fizetés kb?
mi lenne magyarországgal ha nem lennének rendörők?! ebbe gondoljatok bele kicsit és akkor rájöttök h azért akárhogyis de kellenek a rendőrök. gondoljatok csak arra a forradalomra ami a gyurcsány korszakban volt ha nincsenek rendőrök akkor gond nélkül akár pl fel is robbanthatták volna az mtv székházat és ki tudja meddig mennek el (helyileg) a rombolásban.
én azt mondom kellenek a rendőrök, és ha azt nézek nekik van egy biztos állásuk, az már részletkérdés hogy meddig is.
Az országos átlag fizetést bruttóban adják meg szerintem, tehát 140.000 bruttó. Annyi pedig simán van..az kb. 100.000 nettó.
Aki nem a közszférában dolgozik, az könnyen elérheti a 100.000 nettó fizetést, mivel az is nagyon kevés. Ha pedig diplomás vagy, akkor pályakezdőként is kapsz lazán 150.000 nettót, HA CSAK NEM közszférában dolgozol.
Én 6 éve dolgozom és 260 nettót keresek diplomás programozóként.
Előző vagyok!
Bocsánat, csak a kérdésre nem válaszoltam. Szóval 100.000 nettóból 2 gyereket és egy feleséget eltartani nem lehet.
A feleségnek is dolgozni kéne, és még legalább ennyit hazahozni.
"akkor pályakezdőként is kapsz lazán 150.000 nettót, HA CSAK NEM közszférában dolgozol. "
Ja, ha műszakis vagy informatikus vagy. Én a szociológia diplomámmal pályakezdőként a bruttó 160-amnak is örülök, barátnőm közgazdász végzettséggel szintén 160-ról indult. Egy volt csoptársam viszont szintén szociológus végzettséggel bruttó 110-et kap pályakezdőként...
09:09-es vagyok!
Igen...ez igaz. Van olyan diploma, amiért nem fizetnek semmit. A gazdász mondjuk nem ilyen.. a feleségem gazdász és szintén 6 éves munkaviszonnyal (együtt kezdtünk) bruttó 343.000 a fizetése.
Bruttó 110.000 forint (tehát alig több a minimálbérnél) diplomás gazdászként, nyelvtudással vicces, sőt inkább kihasználásnak tűnik. Értem én, hogy kevés a munkalehetőség, örülni kell ennek is ami van..dehát vannak határok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!