A Tanácsköztársaság vérbefojtása után használatos úgynevezett "Horthy-bunkó" leírásilag így nézett ki?
"A kommunizmus soha sem fog eltűnni, szerencsére a világ fejlődik és hamarosan eléri a kommunizmusszintjét."
hehehe :D szétröhögöm magam :D
"...ami emberek tízmillióit ölte meg, és taszította nyomorba, éhezésbe."
Sosem értettem, hogy aki nincs tisztában még a történelmi alapfogalmakkal sem az miért fecsérli a helyét olyan helyen ahová nem való...
A kommunizmus éppen azért lett "kitalálva" hogy az emberek millióit megszabadítsa a nyomortól az éhezéstől és az emberhez méltatlan életkörülményektől azokkal a kevesekkel szemben akik a nép nyakán és munkájából élve jól sőt nagyon jól éltek.
Ez persze ma is bántja az érintetteket...
"hehehe :D szétröhögöm magam :D"
Van hozzá gyomrod:
Így kínozták az embereket és ezekkel járt a Tanácsköztársaság vérbefojtása:
Elevenen eltemetett emberek…
Felnégyelt, lófarokra kötött emberek…
Máglyahalál…
Apró darabokra vágott emberek…
Akasztófa, akasztófa, akasztófa…
Golyó, kard, bikacsök…
Revolver…
Inkvizíció…
Tortúra…
Kiherélés…
Asszonyok megbecstelenítése…
Terhes asszonyok ütlegelése és abortuszba kínzása…
Éhínség…
Százezrek munkanélkülisége…
Szellemi sötétség…
Könyvégetés, könyvtárirtások…
Tanítók és tanulók ezerszámra való kicsapatása…
Titkos maffiák éjszakai gyilkolásai…
Kényelmetlen emberek láb alól való eltevése…
Kényelmetlen akták eltüntetése…
Gratulálok...
Kedves Kérdező!
Pont te írtad az előbb, hadd idézzem:
"...ártatlan..."
Ilyen nincs.
Nagyon nagy szellemi sötétségről tesz az bizonyságot aki szerint "XY jár-kél az utcán és a szembejövők közül rámutat erre és erre mondván te és te ezt és ezt fogod kapni mint büntetést."
Ilyen nincs."
Idézet vége. :)
Pont ezért kapták azt a komcsik, amit kaptak a tanácsköztársaság után. Ne sajnáld őket, megérdemelték.
Én inkább maradnék magánál a kérdésnél...
A leírás alapján borzalmas fegyver lehetett a "Horthy-bunkó" és az a még borzalmasabb hogy a fentebb már felsorolt szörnyűségek közül a "Terhes asszonyok ütlegelése és abortuszba kínzása…" során elképzelhető hogy ezt a fegyvert(vagy ezt is...)használták a különítményes tiszturak.
"A kommunizmus éppen azért lett "kitalálva" hogy az emberek millióit megszabadítsa a nyomortól az éhezéstől és az emberhez méltatlan életkörülményektől azokkal a kevesekkel szemben akik a nép nyakán és munkájából élve jól sőt nagyon jól éltek."
Látjuk még mindig milyen jól élnek Észak-Koreában, Venezuellában az emberek.
15:
A kettőnek semmi köze sincs egymáshoz.
Kérdező, ajánlom figyelmedbe a Kormányzó úr szavait: A földre szabadult poklot nem lehet angyalszárnyak rebegtetésével kioltani.
Bár még nem hallottam a "Horthy-bunkó" kifejezésről, ha ezzel verték a mocskokat, nagyon is jól tették. Nekem az volt a kedvencem, amikor a páncélvonatuk kazánjában égették meg őket elevenen. De az élve eltemetés sem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!