A diplomások fizetése átlag btto 420E, de a mindössze 8 ált isk-et végzetteké is megvan 140 nettó (nettó! ) -ezek normálisak hogy ilyet leírnak? És ez egy szakportál! Linkkel
Itt a legújabb minősíthetetlen agymenés egy szakportálról
Az alacsony végzettségűek bére nőtt a legjobban
Az online bérfelmérés szerint az általános iskolai végzettséggel rendelkező munkavállalók havi bruttó átlagfizetése még 146 ezer forint volt 13-ban, 2018-ban pedig már bruttó 227 ezer forintot vihetnek haza. Öt év alatt ez 55%-os növekedés, ami a legmagasabb az összes végzettséget figyelembe véve.
Az érettségivel és OKJ végzettségel rendelkező dolgozók bére 45%-kal több: az előbbi csoport keresete a 2013-as 185 ezerről 270 ezerre, az utóbbiaké pedig bruttó 190 ezerről 280 ezerre nőtt.
A DIPLOMÁSOK KERESIK A LEGTÖBBET: főiskolai diplomával jelenleg átlag 421 500 Ft-ot lehet keresni, míg egyetemi végzettséggel 448 500 Ft-ot.
EZEK HOL ÉLNEK HOGY ILYET LE MERNEK ÍRNI????
Nyolc általánossal btto 230.000? Hol?
Ismerősi körben nincs 1 db nyolc általánost (csak azt) végzett se, de diplomás egy rahedli.
Senki nem kapja meg a btto 230-at.
Senki. Diplomával és nem nyolc általánossal.
Ezek a kamu barom számok honnan származnak???
Én két diplomával tizenéve a pályán örülök hogy a nettő 130-at megkapom. És rettegek ha elküldenek akkor mi lesz. Rettegek!!
Csak hogy tisztázzuk. Senkinek szavát se hiszem. Senkinek. Írhat mutathat linkelhet akárki akármit. Senkinek semmit.
Lehet akármit bizonygatni. Senkinek semmit.
nem, nem gondoltam rá. és te gondoltál rá hogy benzinnel leöntsd és élve felgyújtsd magad? Hm?
Aha, minden alkalommal mikor egy kamukerdesed olvasom. De rájöttem, hogy a te hülyeséged miatt nem magam kéne büntetni :)
Kérdező te egy ritka nagy barom állat vagy :D
Én élőben is szívesen megmutatom a fizetési papíromat, de gondolom azt se hinnéd el. Akkor mit hinnél el? Ha felveszek neked az atmből mondjuk 350 ezret és a kezedbe adom az elhinnéd már vagy az is kamu? Nekem biztos hamis pénzt adna az atm :D
Meg is érdemled a nyomorodat te szerencsétlen :D
" Senkinek szavát se hiszem. Senkinek. Írhat mutathat linkelhet akárki akármit. Senkinek semmit."
AKKOR MINEK ÍRTAD KI A KÉRDÉST?
Ja, nem számítottál arra, hogy itt lehet olyan válaszok is jönnek amit nem akarsz hallani?
Ciki.
Jolvan, akkor bújjál el, kit izgatsz :D
Mi attól még jól érezzük magunkat, elutazok holnap külföldre nyaralni, felveszem az új 30 ezres karórám amire annyira vágytam hónapok óta, meg zabálom most is a rendelt kaját és jól érzem magam, attól is, hogy nem hiszel senkinek meg hogy rettegsz :D
Kellemes rettegést, üdv :D
Lesz*rom, hogy elhiszed-e :D
Én még attól boldog vagyok a fizetésemmel, és te vagy szar helyzetben. Szóval duzzogj, én meg élem a jó kis világomat.
Na puszi
"30 ezres karórám "
Olyan nekem is van. Pont nem 30, csak 26 de majdnem. És ez mit jelent? Jelent valamit? Semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!