Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nem féltek tőle, hogy Németors...

Nem féltek tőle, hogy Németország tele lesz migránsokkal, akik elveszik tőletek a munkát és nem lesz hová kimennetek?

Figyelt kérdés

2018. máj. 26. 11:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
62%
A magyar bölcsészek komoly konkurenciával fognak találkozni a mekiben.
2018. máj. 26. 22:27
 12/17 anonim ***** válasza:
56%
A kerdes tipikusa provokativ, de hat egy fizetett fideszes berkommentelotol mit is varhatnank. Tokeletesen elegedett vagyok es egyaltalan nem felunk a migransoktol, sem munka, sem mas teren. Es ezzel vagyunk meg egy paran. Udv Nemetorszagbol.
2018. máj. 27. 09:02
 13/17 anonim ***** válasza:
70%
Elveszik a munkát, nem akarnak dolgozni...
2018. máj. 27. 16:38
 14/17 anonim ***** válasza:
48%

"A kerdes tipikusa provokativ, de hat egy fizetett fideszes berkommentelotol mit is varhatnank."

Hagyjuk már, ki a bértroll, megint Fidesz, jól vagyunk Németországban, stb. Menj hátra a nyírségi falu végi viskódban, meg kell etetni a malacokat, és keresd meg a térképen, hol van Németország, majd pont egy ilyen szerencsétlen flótásra van szükség odakint!

2018. máj. 27. 17:34
 15/17 anonim ***** válasza:
71%

Én jól érzem magam Németországban, nem veszi el senki a munkámat.

Mellesleg én is migráns vagyok itt - és örülök, hogy nem a véremet kívánják, hanem a munkámat. És megfizetik.

2018. máj. 27. 18:52
 16/17 anonim ***** válasza:
75%

Németországban élek 7 éve és iszonyatos munkaerőhiány van bizonyos szektorokban, főleg az alacsonyabban fizetett, kétkezi munkát igénylő helyekre, ahova különösebb képzettség sem kell. A bevándorlók (mindegy, hogy éppen magyar, orosz vagy iráni...) nagyrésze ilyet végez jópár évig, ha nem beszéli a nyelvet (én is így kezdtem, nem szégyen!)

Szóval Németországnak kifejezetten jót tesz a bevándorlás, mindegy milyen irányból.

Mára csoportvezetőként dolgozom logisztikai szektorban, az utóbbi két évben nem egy "migránst" vettünk fel targoncásnak, teherautósofőrnek. Az ilyen melókra alig találni német munkásokat, nálunk a nagyrészük román, magyar, lengyel, és menekült, kb. a 70%. A maradék 30% meg a jó régi 50+os német réteg, aki világ életében ezt csinálta. Csak éppen ha ők nyugdíjba mennek, nem marad utánpótlás...

2018. máj. 27. 19:28
 17/17 anonim ***** válasza:
Az biztos, a bevándorlással alaposan megkeverték a dolgokat...
2018. máj. 28. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!