Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nem értem miért kell lehülyézn...

Nem értem miért kell lehülyézni azt aki gazdag, vagy aki "megszedte magát", miért kell lealacsonyítani?

Figyelt kérdés

Azt akinek többje van mint másnak, pont ettől "több", sikeresebb, miért kell mocskolni, attól még aki ezt teszi nem lesz több, és akivel teszik, nem lesz kevesebb?

Érdekes, hogy pl. a Vizskist, aki lopott, rabolt, a mi pénzünkből nem hülyézik, sőt szinte piedesztálkák, mert filmet is készítettek róla, de aki a semmiből pl. Lázár, jut el a csúcsra, tehetsége, kitartása, kapcsolatai révén azt meg letolvajozzák, rablózzák, lekicsinyítik, pedig példakép lehetne, egyáltalán milyen értékrend van ebben a társadalomban?!

2018. máj. 20. 19:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
jav. "székhez kötözött", lehetnének utólag szerkeszthetőek a kommentek, ha már előnézet nincsen...
2018. máj. 20. 20:00
 12/21 anonim ***** válasza:
59%
Nem ismerem Lázár módszerét, de én is ostobaságnak tartom mindazok mocskolását, akik önszorgalomból nagyobb vagyonra tettek szert, mert nem feltétlenül piszkos úton jutottak ahhoz. Csak ugye itt az előző generációkat úgy nevelték államilag, hogy aki többet szedett össze, az biztos nem tisztességesen járt el.
2018. máj. 20. 20:32
 13/21 anonim ***** válasza:
27%

"Mindezzel párhuzamban bejött nyugatról a "bűnözőknek jogai vannak" mentalitás is"

Nyugat felől még jó idő, vagy jó ember nem jött.

2018. máj. 20. 20:40
 14/21 anonim ***** válasza:
14%

"Csak ugye itt az előző generációkat úgy nevelték államilag, hogy aki többet szedett össze, az biztos nem tisztességesen járt el."

Igen, őket még helyesen nevelték.

2018. máj. 20. 20:46
 15/21 anonim ***** válasza:

*14

Csak kérdés, mit jelent a helyesen.

2018. máj. 20. 21:01
 16/21 anonim ***** válasza:
61%

*13

Miért, Kelet felől jött?

2018. máj. 20. 21:02
 17/21 Andizsuzsi ***** válasza:
92%
"Mögöttem áll a család, ez vitathatatlan. De ne felejtse el, hogy úgy könnyen spórol az ember, ha 18 milliós költségtérítése van. Úgy van miből spórolni. Az állam nekem - ahogy az összes országgyűlési képviselőnek is - megtérítette a költségeimet 2002 és 2006 között úgy, mint 2006 és 2010 között is" - mondta Lázár János az Origónak."
2018. máj. 20. 21:04
 18/21 anonim ***** válasza:
97%

"Csak ugye itt az előző generációkat úgy nevelték államilag, hogy aki többet szedett össze, az biztos nem tisztességesen járt el."

Élték te a 90-es években már? Mert ott mindenki, akinek vagyona lett az tisztességtelen úton jutott hozzá, csak jókor volt jó helyen, az átlag magyar, aki meg megpróbált a végzettségéből megélni annak csak az jutott osztályrészül, hogy félt, mikor lesz náluk is leépítés. A tapasztalat nevelte ezt sokakba, én is több embert ismerek, aki a délszláv háború idején építette a házát, és nem zsoldosként szolgált, hanem vagy határőr volt és átengedett felárét ezt-azt vagy épp az volt, aki az ezt-azt vitte, amit tízszeres haszonnal eladott kint. Ezek csak az egyszerű kisemberek, a privatizátor bajnokok, az olajszőkítők, a maffiózók világáról, még nem is beszéltem, ahol olyan pénzek mozogtak, amiket el se tudtunk képzelni.

2018. máj. 20. 21:18
 19/21 anonim ***** válasza:
34%

*18

Kérem tisztelettel, igen, éltem, akkor jártam a 8 osztályost. Vannak emlékek a viszkisről, Arany utcai robbantásról, olajmaffiáról, Kriminálisról.

2018. máj. 20. 21:46
 20/21 anonim ***** válasza:
Kelet felől nem kevés.
2018. máj. 20. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!