Hitler tényleg lenézte a szlávokat és a magyarokat?
Figyelt kérdés
2018. máj. 11. 12:23
3/16 anonim válasza:
A magyarokat még a zsidóknál is alantasabbnak tartotta ezért fontos hogy nemet mondjunk a nácizmusra (pl Orbánra) és modern liberális felvilágosult európai értékeket képviseljünk.
5/16 anonim válasza:
Én úgy tudom így osztályozta őket.
A germán népeket felsőbbrendűnek tartotta.
A szláv,kelet-európai népeket rabszolganépnek.
A zsidókat pedig kiirtandó népnek.
6/16 anonim válasza:
#3! Akinek erről a kérdésről is Orbán jut az eszébe annak tényleg csak gratulálni tudok. Mint Móricka a viccben, akinek a doktor mindig csak női genitáliákat mutat.
Jajjaj, most látom antiszemita voltam, jajj, jajj, mi lesz velünk és az európaisággal.
7/16 anonim válasza:
Pont erre gondoltam én is, immáron sokadszorra!
Az kihagytad a viccből, hogy Móricka ekkor már a diliházban volt, legalábbis én így ismerem.:)
Persze honnan tudjuk, hogy a 3-as nem onnan írogat?
8/16 anonim válasza:
Nem csak a zsidókat tartotta kiirtandónak, hanem a cigányokat és a homoszexuálisokat is, csak ők kevésbé kerültek köztudatba valamiért.(?)
10/16 anonim válasza:
Á, eddig azt hittem, hogy #3 és #9 komoly, de már látom, hogy trollocska. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!