Mit gondolsz Adolf Hitlerről?
"Megmutatkoztak az antifa libsi reflexek. Meglátta a kérdésben Hitler nevét, és rögtön rákezdett:náczináczináczi... De a kérdező véleményéről fogalma sincs, mint ahogy nekem se, mert nem írta le"
se antifa se libsi nem vagyok. Te vagy a tudatlan. Veled ellentétbe én tudom a kérdező véleményét a témában. Olvass vissza két hitleres kérdést, köztük megtalálod a kérdés feltevőjét, aki poénból feltette a kérdést, egy másik náci kérésére. Amit most a kijelentéseddel tettél,az nem más, mint előítéletesség. Alaptalanul vádolsz, és kategorizálsz, holott én tisztába vagyok a kérdező véleményével...
Te is egy lúzer vagy.
kutass a levéltárakban írásos bizonyíték után! A felmenőim között vannak holokausztáldozatok! Így jó te kis köpedelem?
Úristen hogy lehet ilyesmiket elhinni???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Mutass nekem bizonyítékot a holokauszt nemlétezőségére! Ja h nincsenek róla írásos feljegyzések...ilyen alapon semmit nem fogsz elhinni (még amit a saját szemedel látsz az se,mert nincsenek róla feljegyzések!
"Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést."
-.-"
Nem vagyok fasiszta
fasizmus olaszországban volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!