Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit gondolsz Adolf Hitlerről?

Mit gondolsz Adolf Hitlerről?

Figyelt kérdés
2010. jún. 13. 22:21
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
16%

"Megmutatkoztak az antifa libsi reflexek. Meglátta a kérdésben Hitler nevét, és rögtön rákezdett:náczináczináczi... De a kérdező véleményéről fogalma sincs, mint ahogy nekem se, mert nem írta le"

se antifa se libsi nem vagyok. Te vagy a tudatlan. Veled ellentétbe én tudom a kérdező véleményét a témában. Olvass vissza két hitleres kérdést, köztük megtalálod a kérdés feltevőjét, aki poénból feltette a kérdést, egy másik náci kérésére. Amit most a kijelentéseddel tettél,az nem más, mint előítéletesség. Alaptalanul vádolsz, és kategorizálsz, holott én tisztába vagyok a kérdező véleményével...

Te is egy lúzer vagy.

2010. jún. 13. 22:38
 12/34 anonim ***** válasza:
32%
Én azt nem értem, hogy MAGYAR emberek miért istenítenek egy őrült OSZTRÁKOT, aki számára Magyarország csak egy bábállam volt. Ha a nácik nyerik a háborút, minket is ledaráltak volna, csak látszatból tiszteltek minket, mert kapu voltunk a balkán és Szovjetunió felé.
2010. jún. 13. 23:25
 13/34 A kérdező kommentje:
Én nem istenítem csak megkérdeztem a véleményetek
2010. jún. 13. 23:27
 14/34 anonim ***** válasza:
21%
Na, előkerült a sok hitlerimádó nácifetisiszta. Melyikőtök múlt már el húsz? Vagy tizenhat?
2010. jún. 14. 00:05
 15/34 anonim ***** válasza:
13%

kutass a levéltárakban írásos bizonyíték után! A felmenőim között vannak holokausztáldozatok! Így jó te kis köpedelem?

Úristen hogy lehet ilyesmiket elhinni???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Mutass nekem bizonyítékot a holokauszt nemlétezőségére! Ja h nincsenek róla írásos feljegyzések...ilyen alapon semmit nem fogsz elhinni (még amit a saját szemedel látsz az se,mert nincsenek róla feljegyzések!

2010. jún. 14. 00:21
 16/34 anonim ***** válasza:
7%
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
2010. jún. 14. 00:22
 17/34 A kérdező kommentje:

"Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést."

-.-"

2010. jún. 14. 00:29
 18/34 anonim ***** válasza:
21%
hiába vonalpontvonalazol,mert igenis VOLT holokauszt,de mivel mindig önigazolást kerestek hülye kis fasiszták így ti nektek kényelmesebb tagadni! Gratula! Kívánom h megtapasztalt azt az érzést amit a rokonom "élhetett" át
2010. jún. 14. 00:33
 19/34 A kérdező kommentje:
Nem tagadom a holokausztot -.-
2010. jún. 14. 00:34
 20/34 A kérdező kommentje:

Nem vagyok fasiszta

fasizmus olaszországban volt

2010. jún. 14. 00:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!