Hol tehetnénk panaszt?
Figyelt kérdés
A gimnáziumunkban, osztályfőnöki órán szétosztottak, a "TÁMOGATÓ NYILATKOZAT FORMANYOMTATVÁNYA AZ EURÓPAI POLGÁRI KEZDEMÉNYEZÉSHEZ:
Minority SafePack – Egymillió aláírás az európai sokszínűségért", forma nyomtatványait, én és még néhányan nem akartuk aláírni, de az osztályfőnökünk megjegyezte, hogy: -Most már ti is csináljatok valamit, mert nem fog leszakadni a kezetek, ha aláírjátok...."
Sok a hiányzás, meg a jegyek sem a legjobbak, rászorulok a tanár jóindulatára, de én ezt nem akartam egyáltalán, a szüleim is kivannak a külföldi magyarokra, mindig mondogatják, hogy minek szavaznak azok akik nem itt élnek, hol tudnék panaszt tenni az ellen, hogy szinte "köteleztek" a támogatásukra?
2018. márc. 28. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!