Hogyan tudhatom meg, hogy jelentett -e valaki rólam a múlt rendszerben? Illetve, ha igen, ki volt?
Figyelt kérdés
2018. márc. 20. 13:24
1/4 anonim válasza:
Ha jól tudom el kell menni a levéltárba személyivel,lakcím kártyával, ahonnan tovább irányítanak. Nekem mindenesetre van erre egy egyszerűbb saját megoldásom, amivel magamról ki tudtam deríteni 100% bizonysággal, mindenféle papír és utánajárás nélkül, hogy nem jelentett rólam senki a múlt rendszerében: 1991-ben születtem.
2/4 anonim válasza:
1-es, ne legyél ebben olyan biztos. Ha Vityának vagy valamelyik kiskutyájának, kegyencének, haverjának útban lennél, akkor simán rád húznák a 3/2-es múltat 😎
Ezektől bármi kitelik, sajnos.
3/4 anonim válasza:
Az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárában kell utánanézni.
VI.ker.Eötvös u.7.
De megy csak úgy egyből, esetleg hónapokba kerül, hogy előkeressék, azt mondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!