Szerintetek is undorító amikor beléptek magyar ip-vel a youtube-ra és folyamatosan tolja a fidesz propagandát?
Figyelt kérdés
2018. márc. 12. 23:31
11/14 anonim válasza:
Hát én k-rvára nem vagyok Fideszes, de ilyet nem is tapasztaltam...
12/14 A kérdező kommentje:
Neeem, a böngésző nem tárol semmit, privát módban is ez az alap beállítás hogy ezeket mutatja.
2018. márc. 13. 13:38
13/14 Koplárovics Béci válasza:
"Neeem, a böngésző nem tárol semmit, privát módban is ez az alap beállítás hogy ezeket mutatja."
Ha privát módban csatlakozol, az csak a cookie-kra van hatással abból, amit előbb írtam. Az IP címed még ott van a Google-nak támpontként. De hogy ne legyen ennyire sem egyszerű a történet, ha IP-t váltasz, és a Google érzékeli az eszközeidet (pl telefon, másik számítógép ami épp nem privát módban böngészel és/vagy bejelentkezel a Google szolgáltatásaiba), az már bőven elég neki, hogy beazonosítson. Többet tud rólad, mint te magad, és ez nem teljesen vicc...
14/14 A kérdező kommentje:
Tudom, google ad bot, személyre szabott reklámok st.
Soha nem nézek politikai videókat, azért mutatja mert az a népszerű Magyarországon.
2018. márc. 14. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!