Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Milyen jó könyveket tudnátok...

Milyen jó könyveket tudnátok ajánlani a liberalizmus ellen?

Figyelt kérdés
Olyan könyvre lennék kiváncsi ami ecseteli azt,hogy miért is lehet rossz ez az neoliberalista,globalista elit féle gondolkodás,illetve a liberalizmus.Ha kérhetném olyan könyveket ajánljatok amiket vagy politikatudós/politikus/újságíró írt. Továbbá nem vitát szeretnék kezdeni,én nem szeretem a liberalizmus mai formáját,nem kérek kioktatást. Válaszokat előre is köszönöm!

2018. jan. 30. 19:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%
Nincs jó könyv a liberalizmus ellen, tudod miért? Mert mind hiteltelen. Miért? Mert mind liberálizmusban élők tollából született. Ha egy elnyomó rezsim országában leélne valaki legalább egy fél életet senkiként, kisemberként na annak a liberalizmust ekéző könyvét elolvasnám, de az is ziher hogy übergigamega bestseller lenne.
2018. febr. 2. 16:53
 12/16 provokatorvagyok ***** válasza:
Konkrétan mire gondolsz? A liberálisok legnagyobb ellenségei a kommunisták és nácik voltak. Mindig is ezek szidták a legjobban, gyakorlatilag a legtöbb akkor íródott politikai könyv liberális ellenes volt.
2018. febr. 14. 20:18
 13/16 A kérdező kommentje:
Konkrétan olyan könyvre gondolok,ami a neoliberalizmus szélsőséges badarságait(én véleményem) szemlélteti,illetve ennek az ideológiának a legnagyobb alakjait akiknek köszönhetjük azokat a szélsőséges neoliberális dolgokat(még ha nem is szándékos alapon)
2018. febr. 14. 22:58
 14/16 anonim ***** válasza:
93%

"szélsőséges neoliberális"

Az milyen? Szélsőségesen békén akar hagyni? Szélsőségesen nem akarja megmondani, hogy mit csinálj? Az erőszak alkalmazásának és a szabadság korlátozásának mi az egészséges mértéke?

2018. febr. 15. 00:14
 15/16 anonim ***** válasza:

02-02 16:53

Ott a pont! Na egy ilyen könyvet hajtsál fel kérdező, aztán feltétlenül meséld el ha találsz, azt elolvasnám én is.

2018. febr. 15. 08:32
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem akarok veletek vitatkozni,valószínűleg liberálisok lehettek,ha ennyire "véditek". A liberalizmus jelenlegi formája egyre inkább az ultra illetve neoliberalizmus felé hajlik aminek bőven vannak hibáji,és merevebben ragaszkodnak gondolataikhoz(a nagy progresszívek) mint mások. A másik ember megcímkézése bevett dolog,náluk kezdődött(nem a libsi volt előbb hanem a rasszista,szexista stb.) Véleményem szerint ez rossz hatással lehet a társadalomra(a neo illetve ultraliberalizmus),és szerint egy idióta baromság a konzervatizmusnak a szélsőséges elvetése(ami kedvence a neoliberalistáknak.
2018. febr. 15. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!