Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Marihuána legalizás belátható...

Marihuána legalizás belátható jövőben szerintetek lehetséges?

Figyelt kérdés

2018. jan. 29. 22:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Igazándiból csak annyi a baj, hogyha kiállsz valamilyen progresszív gondolat mellett, akkor célszerű először azt a témát alaposan körbejárni, és aztán előfordulhat, hogy lenézően szólok, ha valaki ideböfög olyat, hogy semmilyen negatív hatása nincsen. Ez mondjuk egyetemistaként eléggé problémás, mert aztán te nagyon sokat keresgéltél (semmit), ha ilyen határozottan ki mered mondani, hogy semmilyen negatív hatása nincsen, amikor a google scholaron keresztül két kattintás és elérhető több ezernyi kutatómunka az egyetemi szakdolgozatokon keresztül a tudományos cikkekig, amik mind a marihuána pozitív és negatív hatásait dolgozza fel. Főleg a 21. század elején, ahol az unatkozó pszichológushallgatók vagy a kevésbé kreatív vegyészek mind ezt a témát választják.

Pár negatív hatását pedig a saját bőrömön tapasztaltam, ezt a tudományos kutatómunkák többnyire alátámasztják. Összességében én elég biztos vagyok abban, amit állítok. Ez a három cikk jött be elsőnek "negative effects" és "marijuana" kulcsszókkal, 20 másodpercembe került:

[link]

[link]

[link]

De igen, valóban nem találok egyetlen cikket sem, kizárólag közmunkásokkal elvégeztetett drogprevenciós előadásokat hallgatok és fogalmam sincs, hogy miről beszélek.

2018. febr. 2. 10:03
 12/12 anonim ***** válasza:
56%
Amíg fasiszta terror van,addig soha. Megyek Hollandiába.
2018. febr. 11. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!