Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Lehetséges, hogy valaki...

Lehetséges, hogy valaki rosszul legyen a fűtől? Mennyi ennek az esélye?

Figyelt kérdés
Gondolok itt hányásra, eszméletvesztésre. Volt, aki azt mondta nekem, hogy elájult tőle, létezik ilyen?

2017. máj. 2. 17:25
 1/7 anonim ***** válasza:
2017. máj. 2. 18:54
 2/7 anonim ***** válasza:

Persze.

Sok ismerosom elsore hanyt, szedult, rosszul volt.

De en pl semmit nem ereztem.

50% vagy igen vagy nem.

2017. máj. 2. 23:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Azért annyira nem gyakori. Ez akkor következik be ha az illető először sziv és tul sokat sziv belőle. Ilyenkor van hányás, de ahhoz nagyon bénának kell lenni. Én 1x hánytam de azért mert ittam rá vodkát meg bort is... a vodka szagától nekem alapból hányingerem volt de nyilván betépve leszarod. Szóval lehetséges de ez egy természetes mechanizmus ,ezért nem lehet a fűtől meghalni mig a herbáltól igen..
2017. máj. 3. 07:03
 4/7 anonim ***** válasza:

Már sokszor el lett mondva:

A fű felerősíti az aktuális lelkiállapotodat és a szervezeted ez alapján reagál rá. Ezért előre el kell döntened, hogy megéri-e beszívni vagy inkább kihagyod és máskor tépsz be.

[link]

2017. máj. 3. 12:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Csak ha iszol mellé. Egyébként nem fogsz tőle elájulni ha sima zöldet szìvsz, max nagyon fáradt leszel.
2017. máj. 3. 20:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha a füvet magában szívod dohány nélkül, és nem piálsz mellette, akkor nagyon valószínűtlen, hogy behányj vagy elájulj tőle.

Ha piálsz, akkor bármi lehet, persze nem 1 sörtől, hanem mondjuk 2-3 felett. Ha dohánnyal tekered, és amúgy nem cigizel, könnyen beb..hat a nikotin, hiszen szűrő nélkül, nagyot slukkolsz és lenntartod. Ebben az esetben ne slukkolj akkorákat.

2017. máj. 5. 12:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Bár most hogy belegondolok, egy barátommal megtörtént, hogy sütit toltunk, alapból nagyobb adagot evett, de mivel lassan jön meg a hatása és türelmetlen volt, fél órára rá megevett mégegyszer annyit. Amiből persze egy órán belül brutális betépés lett, rosszulléttel, hányással. Pedig nem ivott alkoholt és nem cigizett.
2017. máj. 5. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!