Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az ilyen "semleges" WC-nek mi...

Az ilyen "semleges" WC-nek mi értelme van?

Figyelt kérdés

[link]

Most akkor oda férfiak meg nők is bemehetnek vagy hogy van ez?

Tehát most akkor 4 WC van?

2018. jan. 11. 19:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Az agyam eldobom milyen hülyeségekre nincs idejük manapság a fejlett világ lakóinak :D
2018. jan. 11. 22:07
 12/18 A kérdező kommentje:

"Az agyam eldobom milyen hülyeségekre"

Azt gondoltam valami épkézláb magyarázat lesz, de

1. Ekkora baromságot, hogy "nem elégedettek".

2.Ezért kitűzik célul, hogy legyen 3 féle budi :D

Hát ez totál a "wtflolxdstb" kategória.

2018. jan. 11. 22:28
 13/18 anonim ***** válasza:
36%

Én ebben nem látok kivetni valót, hogyha valaki nem tudja eldönteni, hogy melyikbe menjen, az válassza a semleges wc-t. Egyébként azért is jó a semleges, mert nem kell választani a férfi/női mosdó között ha valaki a nyilvános wc-ben akár szexelni a párjával (bármilyen nem felállásban).

Hogyha a new york-i lakosok lelkét jó érzéssel tölti ez, ám legyen. Jobb mint egy alig kihasznált stadionra vagy egy kisvasútra millárd forintokat költeni.

2018. jan. 12. 09:01
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Apám, de tudom irigyelni azt, akinek ez a legfőbb problémája :D

Amerikánereknél már nem tudják, mit csináljanak jó dolgukban :)

2018. jan. 12. 09:02
 15/18 anonim ***** válasza:

"Én ebben nem látok kivetni valót, hogyha valaki nem tudja eldönteni, hogy melyikbe menjen, az válassza a semleges wc-t."

Mert ezen mi az eldöntendő? Aki nem tud ilyet eldönteni annak talán nem lenne szabad az utcán mászkálnia szabadon. Akinek meg kefélhetnékje az nem lehet valami igényes ha klotyóban óhajtja meg.

Szóval ennek is pont annyi értelme van mint az általad említett kisvasútnak! ;)

2018. jan. 12. 09:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Pl ha a másik kettőnél sor van, és pl a gyerekednek vagy n eked nagyon kell, akkor ott rögtön a sor elejére kerülsz:) -szerintem:) Meg pl lehet, hogy az pl tisztább, mert kevesebben használják, vagy leeht, hogy a többi wc is tisztább lesz, mert jobban eloszlik a kaki.:) Mondjuk így-is ugyis takaritani kell:) Asszem praktikus hetente többször is, meg lehet, hogy elvárt is.
2018. júl. 29. 22:58
 17/18 anonim ***** válasza:
van még a mozgássérült vc, meg a pelenkázó
2018. júl. 29. 23:50
 18/18 anonim ***** válasza:
*vagy nemtom az ilyen pelenkázó-szoptato helyiség
2018. júl. 29. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!