Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogy lehet az árvíz károsultak...

Hogy lehet az árvíz károsultakat támogatni sms-ben gondoltam elsődlegesen? Tudja ezt valaki?

Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 20:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem SMS, hanem telefonhívás: 1752 segélyvonal
2010. jún. 4. 20:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
sms is jó,én úgy tudom!!! és azt olvastam ,h a 1752 csak t-mobile-ról érvényes. rengetegen küldtek rá pannnonról és vodafoneról,és azok elvesztek.a 1749 bármelyik szolgáltatóról hívható! itt is van a cikk, közben megtaláltam: [link]
2010. jún. 4. 21:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagyon jol esilk,hogy valakit érdekel,és hogy gyüjtenek pénzt,ezt nem közvetlenül a károsultak kapják meg hanem megy a munkálatokra elháritásra is belöle.Atv mondta be mert szép kis mennyiség jött össze Nagyon nagy az összetartás szó nélkül ment mindenki pakolni 15évestöl felfele.Majd eldöl mi lesz homokzsákot hozzák ezerrel.
2010. jún. 5. 12:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek!Fel is hívtam 1749-t és egy hívás 200 ft-ba kerül és ezt a magyar árvíz károsultak kapják!Aki igazán magyarnak érzi magát az cselekedjen!(nem vagyok jobbikos és egyik pártnak se hiszek)De aki MAGYAR az magyar!
2010. jún. 5. 17:10
 5/5 anonim ***** válasza:
vaagy 1749-árvíz szóval:) az 250 ft:)
2010. jún. 12. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!