Hogy lehet az árvíz károsultakat támogatni sms-ben gondoltam elsődlegesen? Tudja ezt valaki?
Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 20:48
1/5 anonim válasza:
Nem SMS, hanem telefonhívás: 1752 segélyvonal
2/5 anonim válasza:
sms is jó,én úgy tudom!!! és azt olvastam ,h a 1752 csak t-mobile-ról érvényes. rengetegen küldtek rá pannnonról és vodafoneról,és azok elvesztek.a 1749 bármelyik szolgáltatóról hívható! itt is van a cikk, közben megtaláltam: [link]
3/5 anonim válasza:
Nagyon jol esilk,hogy valakit érdekel,és hogy gyüjtenek pénzt,ezt nem közvetlenül a károsultak kapják meg hanem megy a munkálatokra elháritásra is belöle.Atv mondta be mert szép kis mennyiség jött össze Nagyon nagy az összetartás szó nélkül ment mindenki pakolni 15évestöl felfele.Majd eldöl mi lesz homokzsákot hozzák ezerrel.
4/5 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek!Fel is hívtam 1749-t és egy hívás 200 ft-ba kerül és ezt a magyar árvíz károsultak kapják!Aki igazán magyarnak érzi magát az cselekedjen!(nem vagyok jobbikos és egyik pártnak se hiszek)De aki MAGYAR az magyar!
2010. jún. 5. 17:10
5/5 anonim válasza:
vaagy 1749-árvíz szóval:) az 250 ft:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!