Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért nem segít az EU vagy az...

Miért nem segít az EU vagy az USA az árvíz károsúltaknak?!

Figyelt kérdés
A mi magyarjaink,a vörös keresztesek azonnal mentek mikor nekik kellett és segítettünk!Ők miért nem jöttek és miért nem segítenek?
2010. júl. 23. 22:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
43%
USA nem EU tag, mi az anyámért segítene? Annyira azért nem volt ekkora katasztrófa ez az árvíz, hogy egyedül ne bírná Magyarország megoldani. Vagy szervezzen Bono, Bob Geldof és Madonna Save Hungary koncertet?
2010. júl. 23. 22:30
 2/15 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nem tag azért írtam úgy,hogy az EU VAGY az USA.Azért mert minket is kiküldtek! Talán küldhettek volna valamit! Túl éljük?Téged nem érint mi?! A te házad nem úszott el gondolom! 100 milliárdos a kár,ha nem több!Ezt tudod mikor fogja Magyarország egyedűl rendezni! Soha!
2010. júl. 23. 22:33
 3/15 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha mindenki magának rendezné? De ezúttal nem az árterületre építkezve. Nem értem mi köze mások magánházához az államnak? Pláne az Eu-nak ill Amerikának? Az összegyűlt pénzből inkább gátakat építenék mint a ciggereknek adnám oda!
2010. júl. 23. 22:37
 4/15 A kérdező kommentje:
Egy öreg házas pár miből épírsen újra?
2010. júl. 23. 22:39
 5/15 anonim ***** válasza:
58%

"Azért mert minket is kiküldtek!"

Mire? Minket World Trade Centerre, Catrinára és hasonló katasztrófákra küldtek ki! Az azért kicsit más léptékű volt, legalábbis nem emlékszem, hogy itthon az árvizekben ezrek haltak volna meg.

A kérdésed egyszerű szarrágás, a kákán is csomót keresel.

2010. júl. 23. 22:40
 6/15 A kérdező kommentje:

Azért király,hogy ilyen totális antiszociálisokkal van tele az ország.:(

Egyszerűen imádom ezt a magyar temperamentumot! Nem véletlnül imádnak minket külföldön.

2010. júl. 23. 22:46
 7/15 anonim ***** válasza:
62%
Van az EU-nak az ilyen esetekre elkülönített pénze. Szlovákiában pl. fontolgatják, hogy lehívják belőle a pénzt. Szét kéne nézni mielőtt mutogatunk meg fröcsögünk -.-
2010. júl. 23. 23:05
 8/15 anonim ***** válasza:
95%
Azért ez nem teljesen van így.. Mi sem megyünk ki a kisebb természeti csapások, árvizek sújtotta helyekre segíteni. Sajnos az ilyesmi előfordul.
2010. júl. 23. 23:06
 9/15 A kérdező kommentje:
Na egy ilyen értelmes válaszra vártam!Köszönöm!!
2010. júl. 23. 23:08
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Elnézést, véletlen elküldtem az előzőt, de nem fejeztem be..

Tehát a magyarok sem mennek Lengyelországba, Szlovákiába, Romániába (..és még sorolhatnám) segíteni, csak ha nagyobb méretű a pusztítás. Az ilyen katasztrófák sajnos mindennaposak a világban. Pl. Évente hány ezer ház dől össze, csak a tornádók miatt?

Ezt tényleg a magyaroknak kell elintézniük-akik sajnos nem a segítőkészségéről híresek.

2010. júl. 23. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!