Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A szlovákok mit tanulnak...

A szlovákok mit tanulnak történelem órán? (rendes válaszokat szeretnék)

Figyelt kérdés
Pl tanulják a magyar történelmet csak más szemszögből vagy hogy? (az elküldöm sms-ben és hasonló kommentek kíméljenek)
2010. jún. 4. 14:08
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
direkt kértem, hogy ilyeneket ne kommenteljetek. Kanyarodjunk vissza témához. Esetleg van itt valaki aki szlovákiában tanul/tanult? ő biztos több információval rendelkezik
2010. jún. 4. 16:56
 12/16 anonim ***** válasza:
87%
Azért még nem léne lepontozni, csak fel akartuk dobni az unalmas napodat.
2010. jún. 4. 17:07
 13/16 anonim ***** válasza:
91%
A szlovákok nem járnak iskolába. Megszületnek és egyből hőbörögnek a krumpliföldön.
2010. jún. 4. 20:54
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem töri tanárom volt kint Szlovákiában mondta, hogy mutattak azok mindent de töri könyvet az istenért se akartak. Aztán kiderült, hogy a szlovák töri könyv vagy 3x laposabb mint a Magyar.
2010. jún. 5. 01:05
 15/16 anonim válasza:
és ott nem is kötelező az érttségi mondjuk itt se de ott az érttségi 2vagy 3 kötelező tantárgyból áll
2010. jún. 5. 19:52
 16/16 anonim ***** válasza:
94%

19:52 - hááát nem egészen, 6 kötelező és 2 választott. Legalábbis én úgy emlékszem. Történelem órán mindent tanultunk csak közép-Európát nem. Volt egy szlovák nyelv/irodalom tanárnőm aki magyar létére mindig az igazgatóhoz küldött ha elkezdtem szidni a szlovák irodalom hőseit, mert azok igazi példaképek voltak szerinte. Amikor felhoztam triaNONt akkor meg csak annyit mondott, hogy rossz volt így meg úgy, de beszéljünk másról.

Alapsulis igazgatóm mondjuk hungarista volt, de csak olyan visszafogottan.

Pár éve szlotáék azt akarták hogy a szlovák gyerekek többet tanulhassanak a szlovák történelemről. Megkért egypár történészt akik pofán röhögték, nemtudták mit akar.

A szlovák töri könyvek azért olyan vékonyak mert mindent cenzúráznak benne ami kicsit is igaz. Ezért sok hegyi-tót buta mint az ökör mert azt hiszi ez az ő ezeréves országa.

2010. jún. 7. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!