Miért van az, hogy itt egyesek abban élik ki magukat, hogy le/fel pontozzák a válaszokat?
Ebben az egy kérdésben egyetértek veled, pedig politikailag ellenkező állásponton vagyunk.
Én, az egész oldalon hülyeségnek találom a pontozósdit, mert nem ezen múlik, hogy ki - milyen ember (de jól tudtam, hogy egy másik témakörben is volt vele probléma: http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__990843-v.. ).
Valahol meg azt olvastam (igen, süt az értelem róla és megint nem politikai kérdéskör), hogy valakinek nem tetsző választ adott és a kérdező, a 'lesújtó haragjával' lepontozta a válaszadót, beregel más néven, hogy lepontozza, illetve arra buzdítja a többieket, hogy ők is pontozzák le a válaszadót. Ezt kerek perec le is írta egymagában, pedig a válasz nem is annyira személyeskedő volt (igen, mindenkinek máshol van az ingerküszöbe).
Vannak ilyen kretének,akiknek ez szórakozás.Én például általában csak a saját kérdéseimben a válaszokat szoktam pontozni hasznosság alapján.
Más kérdésénél csak akkor pontozok ha a kedves válaszoló orbitális baromságot írt.
Egyébként kit érdekel ha lepontoz?0% hasznossággal is lehet ide írni;).
Próbáld figyelmen kívül hagyni a pontokat.
Ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!