Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ki az a Krudinák Alajos?

Ki az a Krudinák Alajos?

Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 12:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Újságíró, régen a Panoráma műsort vezette. Nagy koponya. De talán keress rá a neten.
2010. jún. 4. 12:41
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Szélső...szóval nemzeti radikális, Szaniszló "béta verziója".
2010. jún. 4. 12:41
 3/11 anonim ***** válasza:
73%
Gyermekkorom kedvenc riportere,élvezet volt a Panorámát nézni.Nagyszerű,művelt ember.
2010. jún. 4. 12:44
 4/11 anonim ***** válasza:
Művelt, a szoci irányítás miatt méltánytalanul mellőzött riporter. Egy Magyar riporter.
2010. jún. 4. 12:51
 5/11 anonim ***** válasza:
38%
Olyan nagyon magyar, hogy nagy M-mel kell írni.
2010. jún. 4. 12:54
 6/11 anonim ***** válasza:
51%

Sőt, mondok még jobbat: amellett, hogy annyira nagy magyar, hogy nagy M-mel kell írni (tényleg, miért nem írod csupa nagybetűvel, ha ennyire nagy magyar?), a vezetéknevét Chrudinák formában használja, mert így hívják szegényt.

Félreértés ne essék, én nem élcelődni kívánok senki magyarságával. Nem tudom szakmailag, emberileg megítélni, mert kevés műsorát láttam. Lehet, hogy tényleg igaz magyar ember, ennek örülök. Az viszont idegesít, hogy azok, akik magukat hasonlóan igaz magyarnak tartják, néha alapvetű helyesírási szabályokat nem ismernek és ha erre valaki szépen, tanácsadó jelleggel hívja fel a figyelmüket, gyakran kötözködésnek, ellenpropagandának veszik vagy a haza iránti tiszteletről kezdenek nagymonológokat írni. Pedig gyakran egy "Bocsánat, köszönöm a kiigazítást!" tartalmú üzenet lenne a megoldás...

2010. jún. 4. 13:14
 7/11 anonim ***** válasza:

"Szélső...szóval nemzeti radikális, Szaniszló "béta verziója"."

Szaniszló csak az igazat mondja barátom

ha téged megbotránkoztat a lelkiismereted nem tiszta

2010. jún. 4. 13:19
 8/11 anonim ***** válasza:
46%

81

Aha.

[link]

De biztos én vagyok a hülye.

2010. jún. 4. 13:22
 9/11 anonim ***** válasza:

A név elírását már nem helyesbítem, megtették előttem. Valószínűleg csak hallomásból ismered a nevét, ezért írtad fonetikusan.

A szakmájában/hivatásában annyira elismert volt, hogy olyan politikusokat is meg tudott szólaltatni, akik másnak nem nyilatkoztak. Lehetett keleti, távol-keleti, vagy nyugati riportalanya, nem tudták "megvezetni", naprakész volt a tájékozottsága, mellette rengeteg idegen nyelvet beszélt. Én nagyon szerettem, és nagyon hiányzik.

2010. jún. 4. 13:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Chrudinak ki volt? A RIPORTER!ilyen kvalitasú ember ritkan születik,meg ritkabban marad az elen.Jelenleg hozza hasonlót nem talalsz jó darabig.
2010. jún. 5. 14:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!