Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mivel már 2018 van, bőven a...

Mivel már 2018 van, bőven a 21. században vagyunk, nem kellene végre elfelejteni a nemeket?

Figyelt kérdés

A nemek rengeteg konfliktust okoznak.

A nemek olyanok, mint régebben a rasszok, egy téveszmén alapulnak, igazából sem rasszokra sem nemekre nincs szükség.

Egy igazi európai, liberális demokráciában nincs is helye egyiknek sem.

A nemeknek semmi értelme nincsen már, egy a középkorból visszamaradt dolog, amit ideje lenne végre száműzni.

Miért mondom ezt?

Rengeteg konfliktus van abból, hogy "ez nőies, az férfias, ez a nőké, ez a férfiaké".Túl kellene ezen már lépni.

Az illemhelyekből elég lenne csak egy nagy, amit mindenki használhatna.

A ruhák esetében is minden semlegesnemű lenne, tehát nem lenne férfias póló meg nőies,hanem csak egyszerűen póló.

Ne legyen külön férfi meg nő, csak legyen ember.

Sokan tiltakoznak ellene, pedig ez a jövő.Befog következni és kész.Egy liberális demokrácia mindig állandóan fejlődésben van, ez a következő lépcsőfok a teljes szabadság felé.

Előbb utóbb a tudomány lehetővé teszi,hogy a férfiak is tudjanak majd gyereket kihordani, akkor jön majd el a teljes egyenlőség.

2018. jan. 2. 23:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
2%
Csak egy jobbos provokátor.
2018. jan. 3. 00:49
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

"A nemek rengeteg konfliktust okoznak."

Igazad van! Én mindig konfliktusként élem meg, ha odamegyek egy lányhoz, megkérdezem, le akar-e feküdni velem és azt mondja: nem.

"Előbb utóbb a tudomány lehetővé teszi,hogy a férfiak is tudjanak majd gyereket kihordani, akkor jön majd el a teljes egyenlőség."

Remek lesz! Amíg mi, férfiak terhesek vagyunk, a nők csak a töküket vakarják majd. Tényleg csak ez hiányzott az életemből.

2018. jan. 3. 01:12
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem, sokadszorra is úgy gondolom, hogy nem kellene elfelejteni.
2018. jan. 3. 01:14
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

'Fel kell lépni ellene.'

Az agymenéseid ellen kell fellépni. Ekkora idiotizmust...

2018. jan. 3. 01:16
 15/19 anonim ***** válasza:
90%
Ha férfi vagy én vállalom hogy levágok a f@rkad
2018. jan. 3. 04:08
 16/19 anonim ***** válasza:
31%

Hát felejtsd el. Én inkább szimpatizálok az ellenkező nemmel. Jól esik. És nem kívánom ettől megfosztani magam.

Ja, hogy kellemetlenségek? Röptiben megoldom, hol itt a probléma?

2018. jan. 3. 12:33
 17/19 Estádio de Felchút ***** válasza:
58%
Én szuperliberó vagyok, de mit csináljak, ha a fa**om csak a nőkre áll fel, a pasiktól meg undorodom? :-(
2018. jan. 3. 13:18
 18/19 anonim ***** válasza:
Egyelőre a természet ezt még elintézi a hozzád hasonlóak helyett! ;)
2018. jan. 3. 18:42
 19/19 anonim ***** válasza:
54%
Eddig még mindig gubanc volt abból, amikor a természet törvényeit át akarta írni valami önjelölt nagyokos.
2018. jan. 3. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!