Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mérnök informatikus végzettség...

Mérnök informatikus végzettséggel lehetek miniszterelnök?

Figyelt kérdés
2017. dec. 22. 21:02
1 2
 11/18 A Tengerész ***** válasza:
Ha mérnök informatikus lennél nem kérdeznél ilyen hülyeséget. De miután nem vagy az és ilyen hülyeséget kérdezel ( mindenkiből csak az jön ki ami benne van) simán lehetsz miniszterelnök.
2017. dec. 24. 09:25
 12/18 masa54 válasza:
Ha majd "Mérnök informatikus"leszel akkor már nem fogsz buta kérdéseket feltenni.De most szerintem úgy 6.-os lehetsz így megbocsájtható.
2017. dec. 24. 20:10
 13/18 anonim ***** válasza:
Sőt hogy tegyek 1 lapáttal a tűzre ha te vagy a körzeti szatír, és x évet ültél börtönben akkor is lehetsz képviselő, miniszter vagy éppen polgármester mivel NEM kötelező hozzá azt erkölcsi tisztaság. Bezzeg ha hivatalba mész akkor oda kötelező az erkölcsi bizonyítvány.
2017. dec. 26. 15:48
 14/18 tumazewu válasza:
Én is gondoltam rá, hogy elkezdek politikai pályát építeni, de rájöttem, hogy azonnal tönkre tenne a kormánypárt. Valamit úgyis kitalálnak, amivel besározhatnak, aztán tönkremenne az életem.
2017. dec. 26. 18:52
 15/18 Fodor István Ferenc ***** válasza:
Csupán csak olyan parányi kitétel van, hogy megválasszanak!
2017. dec. 26. 21:17
 16/18 kokohoho ***** válasza:
Miért ne lehetnél?! Hülyülnöd már nem kell hozzá, az önbizalmad is meg van,,, kell még egy jó adag gátlástalanság, pénzes támogatók és csak hogy megérje neked is, egy megbízható stróman!
2017. dec. 26. 22:20
 17/18 anonim ***** válasza:

Most a Fidesz be akarja vezetni hogy csak egy külön iskola elvégzése után lehet valakiből politikus és így miniszterelnük is.

De lehetsz polgármester akár érettségivel is mert úgy tudom hogy erre nem fog vonatkozni a követelmény.

2017. dec. 28. 10:38
 18/18 anonim válasza:
Futballista előélet előny!
2018. jan. 3. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!